top of page

KK Feast

Esam sākuši rakstīt par vietām, kas mums sirdij tuvas un ceram, ka kļūs tuvas arī jums. Šis ir mūsu viedoklis un domas, vēlamies uzzināt arī jūsējās. Vienmēr esam priecīgi, ka spējam palīdzēt popularizēt ne tikai mūziku, bet arī labu atmosfēru un vietas, kuras var kļūt mīļas arī jums.


Pirms kāda laika, daži no mūsu komandas bija devušies uz KK Feast un baudīja maltīti tur.

Kopumā varam teikt, ka vietas izvēle, virtuve un telpas ir lieliska vieta kur doties un atpūsties. Var jau teikt – pārāk mazas telpas, bet tomēr jāsaka, ka neskatoties uz to, tur ir ļoti mājīgi un patīkami.


Bijām devušies turp, lai varētu satikt DJ Martin Birch un redzēt viņu darbībā pie pults, jo skaidrs, ka arī mūsu LVHH publika ir nocietusies doties uz vietām, kur var paklausīties labu HIP-HOP, līdz ar to justies kā savējais starp visiem citiem.



Mūsu komandai bija iespēja satikties arī ar grupu RĪMDARI un saņemt viņu jaunos diskus. Vakara gaitā bija arī cilvēki no IPRS un A47K, protams bija redzami arī daļa no KK(Kreisais Krasts).



Bet nu jau vairāk par pašu iestādi. Lai arī Rīga ir mega liela pilsēta priekš Latvijas un tajā ir atrodams jebkas, jebkurai gaumei, tad Latvijas Hip-Hop tēmā, joprojām ir maz vietas, kurās pabūt un esam priecīgi, ka KK Feast ir tieši tā vieta, kur doties un sajusties kā savējais starp savējiem.


Interjers + gaisotne ir lieliska šajās telpās. Pie vienas no sienām ir glezna, kurā ir gandrīz visi Kreisā Krasta darboņi un tomēr, ne visi var visus atpazīt uzreiz un arī mums palika vēl vairāki izpildītāji ar jautājuma zīmi, kurš ir kurš, bet varbūt Tev izdosies aiziet un atpazīt visus, kas tur ir attēloti. Pie citām sienām var redzēt kanvas, kurās ir redzama daļa no Kreisā Krasta.


Kas attiecas par MENU, tad jāsaka godīgi – nebija iespēja nobaudīt visu, ko viņi piedāvā, jo kuņģim tomēr ir sava ietilpība. Tomēr zinām droši, ka mēs iesim tur vēl. Paldies jāsaka Idus Abra, kas teicās, ka pastas ir vienkārši super un te arī mēs varam viņam piekrist. Tās tiešām ir lieliskas. Ļoti garšīgas un iesakām tās visiem.


Ņemot vērā, ka ir sākusies vasaras sezona un Latviešiem top ēdiens, ja to tā vispār var saukt, ir aukstā zupa. Katram ir savs redzējums, kādai tai ir jābūt, tad mēs varam teikt, ka tā ir perfekta. Tā ir atspirdzinoša, garšīga un spēj radīt patīkamas asociācijas. Tajā nebija nekādas liekas piedevas, bet bija klasiski vienkārša.


Mēs noteikti gribam nobaudīt arī Lillā burgeru, par kuru tik ļoti daudzi izsakās pozitīvi un nāk to baudīt vēl vienreiz.



Paldies par lielisko uzņemšanu, jauko atmosfēru un lielisko virtuvi!


Ja nezini kur ir šī skaistā un viesmīlīgā iestāde, kas priecēs ar ļoti garšīgiem ēdieniem un atspirdzinošiem dzērieniem, tad atceries, tā atrodas Brīvības ielā 117, Rīgā.


https://www.facebook.com/kkfeast/ Atbalstīsim savējos!


Viena mīlestība!

bottom of page