top of page

371 Clique 2. sezonas atlase

14.09.2019 Kaļķu vārti


Jau otro gadu, Latvijas platumu grādos, jebkuram bija dota iespēja pieteikties, un tikt tālāk, lai jau galā cīnītos par galveno balvu. Un šogad tie ir 1000 eiro.


Jau pieteikuma sākumā, Bruno Reiss, bija saņēmis gana lielu kritiku, par bītiem. Tie kas nezin, kādi tie ir, tad tie nav klasiski, pierasti, bet visiem tiem ir viens knifs. Tie ir LV radīti, mūsu pašu bītmeikeru darbs. Tātad - unikāli. Un līdz ar to piedod savu odziņu, jo pašiem dalībniekiem liek izkāpt ārā no komforta rāmja.


Iepriekšējā gadā, pirmā sezona notika klubā Pūce. Tā vieta ir jauniešu un jauno cilvēku pilna. Kaļķu vārti toties vairāk asociējas ar citas auditorijas atpūtas vietu. Bet neskatoties uz to, tieši te, šī gada sezona notiks. Līdz ar to, ar vietu, tās plusiem un mīnusiem sezonas laikā varēs publika un nācēji iepazīties, jo tādu ir visur.


Durvis vērās vaļā 19os, un deva iespēju pirmajiem, kas ieradās laicīgi, kā tas bija izteikts uzaicinājumā, saprast vietu, telpu, dzērienu piedāvājumu, cenas. Cenas, lai paliek iestādes ziņā, bet nepatīkams moments bija, ka alus izvēle nebija nekāda, ja neskaita tikai viens.


Īsi pirms 20iem sākās atlases pirmo pretendentu piedalīšanās, un savas tehnikas atrādīšana.



(Ieteikums tiem, kas domā, ka šādos pasākumos nav ko darīt, jeb dzirdēt. O nē, uz vietas esot un iejusties nedaudz tiesnešu lomā, ir pat interesanti. Vienai daļai no pretendentiem, šī bija pirmā iespēja, līdz ar to pirmais nopietnais uztraukuma drudzis, publikas sajušanu pavisam blakus, un sava teksta prezentēšana. Kā jau tika teikts uz vietas – tas jau ir respect, ka piedalās šādā pasākumā, un ir to vidū, kas prezentē, un cīnās ar sevi. Tas nav viegli.)


Kopumā, piedalījās 12 pretendenti, no kuriem 8i turpina cīnīties par galveno balvu.

Dzenis VS Atis Molotovs VS Packman Kjuumanis VS Elvis LV Cīgu pārdevējs VS Lessijs Irsis VS Sandis Kikaps VS Dainārs


No šiem, ārā palika, pēc tiesnešu vērtējuma:

Atis; Molotovs; Elvis LV un Sandis.


Mēs hiphopnolv komanda, vērtējot no malas, gandrīz bijām vienisprātis ar tiesnešiem.

Mūsu vērtējums bija šāds (Kas paliek ārā): Atis; Molotovs; Lessijs un Sandis.

Un jāsaka, cik labi, ka nebija jābūt tiesnešu vietā, jo nebija nemaz tik viegli noteikt tos, kas tālāk tiks.



Lai arī mūsu komandas cilvēki apmeklē Panda Battle, pagaidām salīdzināt šos divus pasākumus nesteigsimies. Lai norit sezona kopumā, un tad varēsim iedot savu neitrālo vērtējumu, par abiem šiem pasākumiem kopumā.


Viennozīmīgi, šādi pasākumi ir vajadzīgi. Un respect Bruno Reiss, ka esi uzsācis šo mūsu platumu grādos. Novēlam izturību, spēku un daudz, daudz ideju, kā šo visu vēl vairāk padarīt interesantu un saistošu un piesaistīt vēl vairāk cilvēkus šim visam kopumā.


P.S. Ja Tu apmeklē pasākumus un Tev tā vien gribas par tiem uzrakstīt apskatu, recenziju, vai pārdomas, kuras vēlak varētu attainot šajā lapā? Raksti mums uz hhnolv@gmail.com un iespējams, spēsim sadarboties ilgtermiņā.

bottom of page