top of page
Hip-Hop no LV

43. un 44. nedēļas atskats

Sveiciens visiem šajā rudenīgajā laikā. Aizvadītas, nu jau kārtējās rudenīgi dzestrās nedēļas un mēs esam atgriezušies ar svaigu un jaunu atskatu. Šīs nedēļas iesākās ar Latvijas Hip-Hop’am nozīmīgu albumu nonākšanu mūsu pleilistēs, papildinot rudens krāsu toņu paleti.

Kas, ko, kur un kā? Tas tālāk, atskatā, bet pirms ķeramies tam klāt, pārskriesim pāri aizritējušo nedēļu Dziesmu un Bītu Top’iem.





43. nedēļa


42. nedēļas TOP3 Dziesmas


1.vieta

DEE3SAY - Rej Pretī


2.vieta

Zemsegu Pasaule - Bēdīgā


3.vieta

Artuuro Schizo Phrenos - Izsalkums




42. nedēļas TOP3 Bīti


1.vieta

Oriole - Relative


2.vieta

Thomas Haze - A Pimp Lost In The Desert


3.vieta

ZIƎMELS - 17.10.2022





43. nedēļas notikumu atskats Latvijas Hip-Hop’ā





Mixteips no Nātre - Soulf​ū​dc vol​.​1




GarJānis audio intevija ar DJ Monsta par dīdžeja karjeras uzsākšanu, mūziku, skrečošanu, vieslekcijām Japānā, dīdžejingu, Latvijas promoteriem u.c.






44. nedēļa


43. nedēļas TOP3 Dziesmas


1.vieta

Pafs - Sākums


2.vieta

3PK x LiriskieSētnieki - Pacanu Atļauja!


3.vieta

silraq - rokdarbi




43. nedēļas TOP3 Bīti


1.vieta

Menaco Beats - Common


2.vieta

Panama - Dope


3.vieta

AQUASLEEP - Every Step





44. nedēļas notikumu atskats Latvijas Hip-Hop’ā





Dainis Rudens (Rudens Stencil) viesos pie Lauras Grēviņas podkastā “Pa Kluso”.

Dainis ir Latvijā zināmāko lielformāta gleznojumu autors, un šajā podkāstā par viņa ceļu līdz šādai profesijai, ielu mākslas kultūru, noteikumiem un darba speficiku; cilvēku viedokli par mākslu un brīžiem, kad izdodas notvert gandarījumu par padarīto.




#AAA_cypher nr. 002 - 3PK artis & Lamberts - IZNĪCĪBA

Otrais viesis 3PK arta saifera sesijā ir Lamberts no Liepājas, raksta repu, pašlaik visu publicē tikai SoundCloud'ā.

Lambertam ir tikai piecpadsmit gadu, bet jau variet ievērtēt viņa prasmes uz bītiem.

Lamberts ir arī kvalificējies #371Battle pasākumam, tā kā tiekamies arī visi tur, būs karsti.




Turpinot aizsākto Halloween tematikas konceptu, MAUZOLEJU MUUZIKA nomet otro šausmu teipu “DEMONU DIENAS 2




Nedaudz phonk bīta no LMAOERIKS “DEATH'S DEAD




Kapteinis Reinis izdod otro albumu “Antiņa Pantiņi”. Albumā apkopotas dziesmas, kas tapušas no 2017. līdz 2022. gadam, kura laika posmā tiek eksperimentēts ar dažādiem elektroniskās mūzikas stiliem (Drum and Bass, Trap, Future Garage, Trip Hop, Reggaeton, Hip Hop), kas apvienoti ar akustiskajiem instrumentiem, orķestrālo mūziku un repu.

Albumā tiek runāts par šobrīd aktuālām tēmām – patiesību un taisnību, tehnoloģiju ietekmi uz sabiedrību, katra cilvēka atbildību par savu dzīvi, realitātes būvēšanu un citām.

Albumā ar instrumentiem piedalījušies čelliste Erna Daugaviete, ģitāristi Armands Varslavāns un Egils Leimanis, flautiste Ieva Rutentāle, perkusionists Matīss Uškāns, basists Andris Jeziks, vokāliste Monta Zaļkalne, fagotists Mārtiņš Roberts Grīnbergs, kā arī albumā piedalījušies viesmākslinieki dziedātāja Elizabete Made, reperis un dziedātājs Amanito jeb Mušmire, indiešu dziedātājs Shah Zay un reperis Emanuels Vakars.




Pionieris beidzot izdod solo albumu “Kaut mēs uzvarētu tās cīņas par kurām nerunājam

Bez garām diskusijām un jebkāda veida runām, var teikt - scēnas gaidītākais debijas albums. Albums, par kura iespējamību šķēpus lauza pēc katra Pioniera miksteipa (kopskaitā 6 miksteipi) vai kopējā Kreisā Krasta albuma. Bet jā, sakāmais attaisno sevi - kas lēni nāk, tas labi nāk.

Albums ieturēts tipiskā, mums pierastā Pioniera manierē ar savu pieeju stāsta pasniegšanā, tā izvedod cauri dažādiem posmiem Pioniera cīņā.

Albums kas atrod savu vietu arī mūsu “ik pa laikam jāpaklausās” listē.

Kā arī lieliska ziņa taustāmā formāta faniem - albumam esot paredzēts ierobežota daudzuma vinila plašu metiens (300 kopijas), kas būšot pieejamas Hoodshop un kkshop.lv




Jaunas sejas pieteikums scēnai - netirais300 ar minialbumu “$€£¥




Pēc nelielas pauzītes DXIVI$$ atgriezies ar jaunu bītteipu “STILL BALLIN' VOL 2




Lieliska ziņa scēnai, aktīvākajiem klausītājiem un Latvijas Hip-Hop’a atbalstītājiem.

EHR ir izveidojis interneta strīma kanālu, kur tiek atskaņots Latvijā radīts reps no dažādiem laika posmiem. Saturs 18+, jo dziesmu saturs netiek cenzēts.

Tā kā jā, meklējiet jauno “Latviešu Repa Hiti” strīma kanālu https://www.ehrhiti.lv/, kā arī lejuplādējiem EHR mobilo aplikāciju.

iPhone AppStore

Android GooglePlay

Huawei AppGallery








Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:


Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info kas tev ir svarīgs, droši dodies uz mūsu komūnas čata kanālu Discord:


Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:

hhnolv@gmail.com


Vēlies atbalstīt projektu finansiāli, tādā veidā ieliekot savu artavu projekta tālākā attīstībā. To vari izdarīt ar ziedojumu projekta PayPal kontā:


Liels paldies par Tavu atbalstu, par to, ka seko līdz tam, ko mēs daram un mums ir liels prieks par to, ka spējam turpināt darīt un apzināmies, ka mūsu darbs tiek novērtēts!



Viena Mīlestība!


Commentaires


bottom of page