top of page

7. nedēļas atskats

Kā ar nazi nogriezts. Tā varētu noraksturot aizritējušās nedēļas aktualitātes. Kas? Ko? Jā, ļoti klusa un mierīga ir aizritējusi nedēļa, ka mums tā īsti nav bijis ko apkopot un piefiksēt.

Noteikti visi ieslēgušies studijās un gatavo materiālu vasarai, kas lēnām, bet jūtami tuvojās.


Un arī savs pluss šim mierīgajam periodam bija priekšs mums, varējām kripatiņu vairāk laiku veltīt iesākto lietu pielabojumiem un jaunu ideju izstrādei. Esam izstrādājuši TOP’u balsojumu sistēmas drošības risinājumus, kurus pašlaik testējam un ļoti ceram tuvākajā laikā atgriezt TOP’us balsošanai. Protams esam arī izdomājuši kā jums dot iespēju nobalsot pa sačakarētajām un izrautajām nedēļām, lai būtu pilvērtīga GADA TOP’a bilde un objektīvs balsojums.




Vienīgais, mūsuprāt nozīmīgais un informējošais notikums aizritējušajā nedēļā, bija anša publicētais raksts “Vēstules no Torņakalna (10 gadus vēlāk)”.

Pirmā tā versija bija uzdrukāta 2011. gadā un pieejama hhradio. Šis raksts tajos laikos daudziem pašreizējiem reperiem bija kā īss, bet skaidrs buklets, kas paskaidro ko un kā darīt, lai reps būtu tāds, kādam tam ir jābūt.

Daudzi noteikti tagad teiks - jā, bet tas bija 10 gadus atpakaļ, tagad viss ir mainījies, reps vairs nav tāds kā bija tad. Nevar nepiekrist, daudz kas ir mainījies un daudz lietas notiek savādāk, bet tas nemaina faktu, ka pamatus vajadzētu zināt, lai var būvēt ko jaunu. Un ansis to ir ļoti veiksmīgi izdarījis, šo 10 gadus veco rakstu papildinājis ar šodienas redzējumu, pieliekot šīm pamatnostādnēm jau savādāku, lielāku vērtību, kas nākotnē pareizi un prasmīgi pielietots, var nest Latvijas repam un Hip-Hop’am kā kultūrai labus augļus.

Iesakām visiem jaunajiem censoņiem izlasīt to rakstu rūpīgi un pacilāt savas kladītes daudz nopietnāk.

Tie ir tikai ieteikumi, lai reps nebūtu vienkāršs reps, bet labs reps ar vērtību, pie kura gribētos ik pa brīdim atgriezties.




Aizvadītājā nedēļā mums bija vairāki jubilāri


Krivenchy

Elgrounde

JeeKaa

Archijs

Zeļģis

Daudz laimes Jums pagājušajos svētkos!




Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:


Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info kas tev ir svarīgs, tad droši dodies uz mūsu komūnas čata kanālu Discord:


Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:


Vēlies atbalstīt projektu finansiāli, tādā veidā ieliekot savu artavu projekta tālākā attīstībā. To vari izdarīt ar ziedojumu projekta PayPal kontā:


Liels paldies par Tavu atbalstu, par to, ka seko līdz tam, ko mēs daram un mums ir liels prieks par to, ka spējam turpināt darīt un apzināmies, ka mūsu darbs tiek novērtēts!



Viena Mīlestība!

bottom of page