top of page

5. nedēļas atskats

Savā lēnā, nepiespiestā gaitā aizritējusi vēl viena nedēļa, atstājot pēc sevis savus notikumus, piedzīvojumus, atziņas un pārdomas. Arī Latvijas Hip-Hop’a nedēļa bija pietiekami aktīva un bagātīga ar saviem notikumiem, kas papildināja mūsu ikdienas.


Pirms ķeramies klāt notikumu atskatam, apskatīsim aizritējušās nedēļas Dziesmu un Bītu TOP3.



4.nedēļas TOP3 Dziesmas


1.vieta


Eifrosīnija - Nikna KUCE


2.vieta


Kristjix - PATIESS (chopped & screwed version)


3.vieta


Stalin x ДакДаффи - Банк



4.nedēļas TOP3 Bīti


1.vieta


Birch Please - Keep it Real


2.vieta


Boombap Smoove - Spray Can


3.vieta


DETWUT - Outta my mind




Aizritējušās nedēļas notikumu atskats Latvijas Hip-Hop’ā



Real dzeja ar Artūru Jenotu, otrā epizode.

“Jau otro reizi tiekamies pie siltas, real dzejas. Šoreiz nolasīju darbus no tādiem autoriem kā Teacha, Lessijs, Trench Mafia Locco, Slinkays Acs un xantikvariāts. Reizēm skarbi, bet toties patiesi. Paldies!” - Artūrs Jenots




Chaula TV turpina iepazīties un iepazīstināt pārējos ar mazpazīstamiem izpildītājiem. Šoreiz raidījuma viesis bija Maru Skorpions.




Bītmeikeris SLAVZ [Aka Alex Slk] izdod bītteipu “One By One Full Mixtape




Štira nomet singlu 3 paku “Vāks ciet”. Tiem, kas seko līdzi 371 Battle Last Dance, nebūs lieku jautājumu, kas ir Štira, tiem kuriem tāds jautājums ir - noklausies singlu paku un paskaties 371 Battle Last Dance epizodes.




Arī Šaks iesācis jauno gadu ar singlu 3 paku “Šeit ir tikai cilvēks”. Melanholijas apvīti, patiesi stāsti par lietām un emocijām, par kurām retais atļaujas runāt skaļāk.




Sveiciens visiem 2021. Jauns gads, jauna mūzika. Kopā ar Rolandu Ignatjevu esmu dzirdams Radio SWH raidījumā priekšnams un būtu superpriecīgs, ja tu nobalsotu par manu dziesmu apakšā redzamajā linkā. Un neaizmirsti, ka to tu vari darīt katru dienu. Vairāk par dziesmu arī linkā… - Mazirbe




Pašās pagājušā gada beigās Prusax oficiāli izziņoja, ka ir pievienojies “Universal Music” saimei. Nu mūs ir sasnieguši pirmie sadarbības augļi - Prusax minialbums “Nemīz, būs OK!

“Minialbums ir aizvadīto trīs gadu spilgtu atmiņu atspoguļojums, kas izdzīvots vienas dienas ietvaros. Diena, kas sākas bezbailīgi un ar pilnu atdevi, tad pāraug problēmās, bailēs un šaubās, bet tomēr dienas nobeigumā atceroties, ka viss būs, jā, jūs uzminējāt - OK!” - Prusax

"Nemīz, būs OK!" tapšanā piedalījušies producenti NiklāvZ, Sol Filshie, Kruminsh Beats, par skaņas apstrādi parūpējušies rolands če un DJ Rudd.




RadioNABA raidījuma “Mūzikas sirdī” ietvaros viesos bija Zelta Mikrofona nominanti - ansis, Ozols un Arturs Skutelis.




Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:


Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info kas tev ir svarīgs, tad droši dodies uz mūsu komūnas čata kanālu Discord:


Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:


Vēlies atbalstīt projektu finansiāli, tādā veidā ieliekot savu artavu projekta tālākā attīstībā. To vari izdarīt ar ziedojumu projekta PayPal kontā:


Liels paldies par Tavu atbalstu, par to, ka seko līdz tam, ko mēs daram un mums ir liels prieks par to, ka spējam turpināt darīt un apzināmies, ka mūsu darbs tiek novērtēts!



Viena Mīlestība!

bottom of page