top of page

31. nedēļas atskats

Jauna nedēļa ir pagājusi un mēs esam atpakaļ! Šī nedēļa bijusi interesanta, daudz jaunumu, daudz pasākumu un informācijas apjoms palēnām sāk pieaugt. Un nē, mūziķi nav bijuši slinki, tieši otrādi. Vai dzirdējāt par jaunākajiem pasākumiem? Mēs dzirdējām un ceram, ka mūsu komandai būs iespēja ierasties arī kādā no ballītēm un satikt tur kādu no jums.


Jaunākās dziesmas


Aizvadītās nedēļas pirmdienā bija tikai viena dziesma un to izpilda

Metafors - Cita Pasaule Pied. Maru Skorpions un Strauts. Dziesma kopumā ir spēcīga un interesanta.


DzhaHaze ir viens no Latvijas krievu izpildītājiem, kas pēdējā laikā aktīvi strādā un ik pa laikam padalās ar saviem jaunumiem. Azivadītajā nedēļā tā bija dziesma - Так Хочет. Cik mums ir zināms, tiek strādāts pie albuma.


Šis nav pieteikums uz 371 Clique Battle. Vienkārši lil debil netiek uz valsti un pašu battlu, līdz ar to šo nometa tīri FOR FUN. lil debil - KANIBĀLS


TRIAKIRU - REPLAY


JeeKaa - Tēmā INTRO


Felkers - Par viņu.


Dzejnieks P aizvadītajā nedēļā izlaida vairākas dziesmas, kuras gan netika saliktas kopā zem kāda EP, līdz ar to, varēs ar laiku redzēt kāds ir plāns un doma. Toties mums ir iespēja noklausīties un novērtēt viņa sniegumu.


Miruši Prezidenti


Kota Kā Draugs


Pusnakts Atziņas


Sapņu Ķērājs


Jau iepriekš bijām teikuši, ka XRL ir jūtami pamainījis savu dzīves stilu un to var dzirdēt arī viņa izpildītājās dziesmās. Un jaunums no viņa - Beigās ir sākums. Tā tik turpināt.


lil debil - STRESS UN PANIKA


Nikita M - Город Ночью


Aptuveni pirms gada, mēs uzzinājām, ka ir parādījies jauns izpildītājs ar vārdu Uzeens. Šī gada laikā šis izpildītājs ir audzis savā tehnikā un izpildījumā. Tagad piedāvā pirmo skaņdarbu arī angļu valodā - Grind.


Mufasah x Rinsa Malone - Windows


Nikita M — Лето 2020


HUNN - GUUUFY SUŅI


HUNN - TĀ NAV POLKA


NOAH X - Stay


Ginger Mane - MNSP


YeahGor - Источник Мотивации


Šis ir diez gan neirasts stils un veids kurā izpausties. Un to šajā reizē izmēgināja izpildītāji: ethnoh × quarto porte - meow


Nātre - Laiks kā Āgenskalnā


Jandars - lai tukšums paliek maisā


Citāds skatījums uz pasauli un notiekošo apkārt, ar to padalījās Tilt Hint - Kemperis


DREFF - KAD SĀPES DZĪST


Kādu laiku nebijām dzirdējuši neko jaunu no Denijs, un aizvadītās nedēļas beigās tas atkal notika. Katru reizi klausoties kā šis izpildītājs runā caur saviem skaņdarbiem, var saklausīt daudz interesantas domas un vērtības. Dziesma, kas bija šajā nedēļas nogalē - Bruklinas tilts


Nātre - Jaunākās Ziņas. Šī ir vēlviena dziesma no gaidāmā ‘’Pazudušie ieraksti 3’’. Katrs skaņdarbs, kas līdz šim bijis iznācis, ir ieturēts šī izpildītāja līmenī, neņemot vērā, vai tas ir jaunā laika bīts vai arī kaut kas vecāks. Prieks, ka šis izpildītājs ir uz 100% atgriezies un darbojas aktīvi. To var dzirdēt ikkatrā skaņdabā. Līdz ar to, arī mēs ar nepacietību gaidam, kad būs pieejams jaunākais CD.



Jaunākie bīti


Jau vairākas nedēļas, par bītiem un bītmeikeriem rakstam atsevišķā sadaļā. Paldies par labiem vārdiem un par iespēju vienam par otru uzzināt.


Elgrounde Beats - Vacation


Elgrounde Beats - Red River


Ivory Beats - Hanzel


Hoodlum - Legend Instrumental Beat Remake [ Part 1 ] by Purple Six Beats


Webby - DUNGEON


Thomas Haze - Unpleasant Surprise


BeatGoon - Gottu


Ivory Beats - Riches


Hoodlum - Legend Instrumental Beat Remake [ Part 2 ] by Purple Six Beats


Stanic - maybe


Silins Beats - Clairvoyance


Hoodlum - Scam Instrumental Beat Remake [ Part 1 ] by Purple Six Beats


Ivory Beats - Shootout




Citi jaunumi


Aizvadītajā nedēļā ir bijuši gana daudz jaunu skaņdarbu, jaunu bītu un vēl vairāk bijuši dažādi notikumi, ar kuriem mēs jūs iepazīstināsim. Pilnīgi noteikti iesakām izlasīt/noklausīties visas piejamās intervijas ar mūsu pašu izpildītājiem. Tās ir ļoti interesantas un iespējams Jūs uzzināsiet ko jaunu un nedzirdētu par jūsu mīļotājiem izpildītājiem.


Tā pat aicinām ikvienu pievienoties mūsu FB Grupā, tajā mēs sekojam līdz gan izpildītāju dzimšanas dienām, gan ikdienā pamanītiem Grafitī, plašajā interneta vietnē atrastiem skaņdarbiem, vai vienkārši atceroties ko īpašu no pagātnes krājumiem. Viss kas Tev atliek, pievienoties grupai:


Bet tagad ejam cauri citiem jaunumiem, kas ir bijuši aizvadītajā nedēļā.




PIEKTAIS Pēc kovidnieka lockdown bītbattle ir up!


Jāizmanto vismaz viens sempls TĀ ,ka var saprast!



📥 Bītu iesniegšana

Lai iesniegtu bītu jāuztaisa soundcloud profils ( https://soundcloud.com/ ) ja tāds nav un jāuploado bīts tur, tad jāiesniedz https://beatbattle.app/battle/184 spiežot "Submit". Tracka nosaukmā jābūt tavam Discord nickam. Var iesniegt vairākus bītus (edit) - balsis nesummējas. Bītus var papromotot iekš #para-jauno-biitu

Bītus var iesniegt līdz 5.augustam.


🕵🏻‍♀️ Balsošana

Balsot par bītiem var https://beatbattle.app/battle/184

Balsot var no 5. augusta līdz 8. augustam.


💶 Balvas

Visiem kas piedālās: Exclusive status @ LV beats discord (vēl domājam title)

Uzvarētājam: "Netīrās cilpas" merch, Superexclusive @MVP status @ LV beats discord, iespēja gatavot sample pack nākamajam battlam.


Lai visiem viss izdodas!


Viss par un ap battle, sarunas, komentāri, viedokļi, ieteikumu utt. ir šeit: https://discord.gg/62JwcB


Armanda Sausiņa jeb DJ DRY autorraidījumā “DJ vakariņas” viesojas Mixmaster AG


MC Ras dod saviem sekotājiem pieejamus dziesmu tekstus, kas ir gan Pacietības Mērlente Vol.1, gan Pacietības Mērlente Vol.2: Meško Kapričo iekļautām dziesmām.


JeeKaa aktīvi strādā pie sava albuma "ZAURS KALKINS'' . Viņš ir Kriesā Krasta un Brīvrunu Projekta dalībnieks. Pagājušajā nedēļā paziņoja, ka arī viņš būs turpmāk atrodams Spotify: https://open.spotify.com/artist/19rIDlcNrp4Tf9omJ7mvdA?si=6MbUo8YyQfuUB3JIIL0wVQ

Tāpat jaunumus no viņa ir iespējams redzēt Instagram kontā:


Aizvadītajā nedēļā Kriesais Krasts palaida reklāmu par jaunu skaņdarbu.

Ceturdien, 18:30 uz lielā ekrāna Forum Cinemas, LV INSENSE zālē, bija skatāma šī klipa pirmizrāde un vakarā bija Afterītis KKFeast. Visiem parējiem šī dziesma būs pieejama līdz ar jauno nedēļu, kas ir sākusies.


Ar vien biežāk un biežāk Radio SWH raidījumā “Priekšnams” topā parādās dažādas Latvijas Hip Hop izpildītāju dziesmas. Viens no tiem, kas tika iekļauts pagājušā nedēļā ir - Mazirbe.




Arī Rīmdariem šī nedēļa bijusi rosīga, viņu dziesma piedzīvoja pirmatskaņojumu Star fm ēterā. Diemžēl radio nepiedāvā iespēju palūkoties viņu arhīvos, bet esam priecīgi par dziesmas pirmatskaņojumu. Ceram dzirdēt Rīmdarus arī citās radio stacijās.




Ozols atgādināja par iespēju tikt pie lētākām biļetēm līdz 31.07, šobrīd tās jau ir dārgākas.


CHISTA CĪGA nomet NODEVĪBA EP


Kristaps Zutis nomet savu EP “30”


Jauns darbonis scēnā, nomet pirmo albumu...

LiL MARLIX - Next LeveL


Karsts Karsts - Arhīvos ir


Uzeens pieteikums Ondo.lv konkursam


Universal Music Latvija izsludināja konkursu.


Arturs Skutelis paviesojās Latvijas Radio raidījumā “Dzīves ritmi mūzikā”


Karsts Karsts - Uz jautājumiem atbild JeeKaa


Kiwie jaunākais no darbiem



Intervija ar reperi Rolands ČE


CITA SHĒMA - I MEAN LOVE VOL 2


Aizvadītājā nedēļā mums bija vairāki jubilāri


Rays

Keisijs no grupas Mistake

Sudrabu Sirds

51rm415


Daudz laimes vēlreiz Jums!


Atrasts globālā tīmeklī


Ejot cauri internetam, tika atrastas divas dziesmas. Abi izpildītāji, cik var saprast, aktīvi darbojas vietnē YouTube. Pēc jūsu komentāriem var saprast, ka katram jau ir savs iespaids par konkrētiem darboņiem, kamēr izpildījums no viņu puses izklausās gana labi. Bet vai tie kļūs par Jūsu favorītiem, jau ir Jūsu katra paša ziņā.


JORET - JOREPS


un


grianDs - Neģēlis



Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:



Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info, kas tev ir svarīgs,tad droši raksti kādā no mūsu čatiem - Whatsapp/Telegram:



Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:


Mūsu e-pasts: hhnolv@gmail.com


Viena mīlestība!


bottom of page