top of page

17. nedēļas atskats

Ir pagājusi vēl viena nedēļa, kurā varējām baudīt dažādus laikapstākļus, bet lielāko daļu bija silts un saulains, kas daudzus mudināja doties pie dabas un baudīt tās jaukumus. To varam arī manīt pēc jūsu aktivitātēm sociālajos tīklos. Un tas tomēr mūs neatur turpināt strādāt pie jaunām idejām, un turpināt darboties jau pie lietām, kas ir bijušas līdz šim.


Paldies visiem tiem, kas ir jau pievienojušies mūsu FB grupā:


Šobrīd esam jau 100. Viss kas Tev atliek, painformēt savus draugus un paziņas par šīs grupas esamību.

Kāpēc Tev vajadzētu pievienoties?

  1. Tāpēc, ka tur Tu vari droši komentēt (ievērojot mūsu notiekumus)

  2. Vari dalīties ar unikālo vēsturi un tāda mums nu dien ir plaša.

  3. Vari meklēt kontaktus, bītmeikerus, reperus, un citas perosnas.

  4. Ir iespēja labi pavadīt laiku.

  5. Vari būt kopā ar tiem, kam Hip-Hop tēma nav sveša un ir tuva sirdij.

  6. Iespējams, ka citādi Tev paies daudz laika, lai uzzinātu par kādu/kādiem, kas ir bijuši vai gluži pretēji tam, kādi tie ir šobrīd.

Tāpēc neatliec uz nākotni, pievienojies un padalies.

Sēžot mājās, dažkārt sajūk dienas un nevar saprast, vai ir pagājušas visas septiņas dienas vai vairāk, un vai ir bijuši pagājušajā nedēļā kaut kādi jaunumi. Tāpēc mēs no savas puses dodam šo iespēju visu aplūkot vienā vietā, ja nu kaut kas ir paskrējis garām.

Muzikālie jaunumi

Youtube


Archa1177 sadarbībā ar DJ VALNS piedāvā miksteipu "Slāgtuo Palāta"


SISKELA ir viens no 3PK grupas puišiem, kas sevi pārliecinoši prezentē un parāda. Viņš mums nometa skaņdarbu – Haoss. Prieks redzēt, ka viņš jau otro gadu pēc kārtas spēj piedāvāt augstas klases materiālu, ar savu odziņu, kas piemīt tieši šim izpildītājam.


Ļoti interesants jaunums bija no Berzs un Kruminsh. Gan bīts, gan skanējums kopumā ir interesants. Un dziesma – Peso.


Vai zināji, ka Pafs strādā pie albuma? Tagad zini! Paturi to atmiņā. Bet kamēr vēl tas viss top, piedāvāts tiek skaņdarbs, no tā – Vispār.


ROBINS – ANTIMŪZIKA


SlinisBeats - *SICK* Meek Mill Type Beat "New Flex"


BRUNO REISS – SMOKE. Kopumā redzams, ka Bruno ir atgriezies pie mūzikas radīšanas un ar katru skaņdarbu viņam sanāk arvien labāk.


Maru Ft Giča - Divas Pasaules


Vilis - Asāmērce. Šī ir asā mērce, lieto to prātīgi. Patīkams jaunums.


PagastaPuika – Tautumeita


Jacques of STA savā postā raksta sekojoši:

Jaunums. Savāziņā. Dziesma ierakstīta 2006.gadā, bet netika publicēta. Bija jāpaiet tieši 14 gadiem, lai patreiz, pavisam neparastos apstākļos, ta ipienāktu īstais brīdis tapt dzirdētai. "Dzeldzs durvis" kā simbols šai apkaimei, toreiz un tagad.

Pārējās platformas meklē te - https://song.link/i/1506952045


KRI$ - In the distance


DETWUT mikss Post Malone - I Fall Apart


NeoStas – Последний День на этой Земле


Šaks – Pošos ceļā


Дикий Диктор–Торба

Soundcloud


Tallini - Lo-Fi *Sundays*


BONIFACIUS - See me smiling


BeatGoon - Hold on


dotConcept - pistācijas un alus piektdienas pēcpusdienā


DzhaHaze - Click Clack Boom


Saint - Rolling Stoned


WHITES – FLAWLESS


At94 - Trakais Ir Ēkā


Pīķis - 187


DzhaHaze - Хожу По Краю


Nikita M — Великая Красота


Nikita M — Красная Магия


Nikita M — Не ходи туда это ловушка


TRIAKIRU – VOODOO


WHITES - Ain't no riches can buy you a soul


Birch Please - Meitenes (Beat Battle 2020 @BirchPlease)


DzhaHaze - ASTON MARTIN

Citi jaunumi

EP “Sveicināti!”

Normis Simpsons, pēc zināma klusuma brīža, ir atkal ķēries klāt repam un kopumā sanāk labi. Te ir teksts, ko viņš pats par šo saka:

Beidzot ir pienācis šis brīdis, kad nav jāskatās uz manas rokas tuvplānu, bet var arī noklausīties jauno relīzi straumēšanas servisos!!!

"Sveicināti!" sastāv no 5 dziesmām, kuru kopējais garums nepārsniedz pat 13 minūtes. Tas nozīmē, ka šo relīzi vari viegli noklausīties pārtraukumā, pērkot griķus veikalā, vai kamēr mazgājies dušā.


Mesa kopā ar Pēteri Upelnieku piedāvāja iespēju 23.04.2020 20:00 baudīt Live koncertu ar iespēju ne tikai klausīties viņu kopā uzstāšanos, bet arī ziedot naudu sirmgalvjiem. Kopumā tika saziedots vairāk kā 1300 eiro. Paldies visiem, kas padalījās ar daļu no sava, lai kopā palīdzētu citiem.


DJ Martin Birch ir viens no tiem, kas uz savas ādas varēja izbaudīt visu to, kas notiek šobrīd pasaulē. Viņš iesprūda ar saviem tuvajiem Spānijā un nebija iespējas tikt mājās. Par to ir pat sižets LTV1 un viņš to savā profilā ir aprakstījis gari un plaši. Bet, kamēr viņš bija tur, nesēdēja un neskatījās griestos. Viņš turpināja strādāt un darboties ar to, kas viņam iet pie sirds. Radīt un darboties. Te neliels ieskats ar video no laika, kad viņš bija tālu prom. Un, starp citu, tas nav vienīgais jaunums, ko viņš mums deva aizvadītajā nedēļā.


MESA intervijā REZERVĒTS


Nereti ir nācies dzirdēt, ka nav kur dabūt bītus, kam lai raksta, pie kā vērsties. Un tajā pat laikā mums ir ļoti daudz bītu radītāji. Vieni vairāk zināmi, citi mazāk, bet mums tādu ir. Tad nu ir palaists Bītbattle. Viss, kas Tev ir jāzin – jāapemklē šis links un jāpiedalās.


Salīdzinoši nesen bija iznācis Latvijas Rapper Tag #48, kur Pēteris Upelnieks stafeti nodeva izpildītājam – Nakts. Un ir jau ārā arī Tag #49. Super. Patīkami dzirdēt, ka nākamais, kam nodota stafete ir Sniegs. Nu ko, mūs sagaida vēl daudz Latvijas Rapper Tag'u, jo izpildītāji, kurus mēs savstarpēji un katrs viens pazīstam, ir ļoooti daudz, un vēl ļooooti daudziem šī stafete nav bijusi. Kas būs pēc Sniega, uzzināsim kad tas būs ārā. Ja šo lasa tie, kuri ir savus Latvijas Rapper Tag paslēpuši, sazinieties ar mums. Esam ieinteresēti lai tie tomēr atkal redzētu dienas gaismu.


GENDALFS - HOODTAPE (Mixtape). Kā saka pats izpildītājs - Nepabeigtu, vai nepublicētu dziesmu kopsavilkums.


TVNET sadaļa Sejas, saruna ar Edavārdi.


LKM58 Ansis par repošanu, mūziku un vērtībām


Un nedēļas pašā noslēgumā SISKELA nomet solo albūmu – “Hiperbola”.

Vēl izskaņā varam teikt, daudz laimes Ritvaram aizgājušajā dzimšanas dienā, par jau ieguldīto sevi Latvijas Hip-Hop'ā. Arī mēs esam to starpā kam patīk Tevis radīties skaņdarbi un ar nepacietību gaidam, kad parādīsies jaunumi, par kuriem viņš izteicās savā profilā. Tagad mums atliek tikai gaidīt.


Savu aktivitāti turpina arī LvHH.lv lai arī šobrīd viņi ir tikai FB, bet viņi ir atpakaļ pilni jaudas un ideju. Ja Tev interesē kas notiek LV krievu repa izpildītāju mūzikā, ne tikai dzīvēs un kādi ir to jaunumi, vai ko viņi ir radījuši aizvadītājā laikā, atliek tikai pievienoties viņu grupai. Spied uz linka. Kā arī padalies ar tiem, kam šis varētu interesēt.


Visiem pārējiem novēlam lielisku šo nedēļu, baudiet laiku kopā ar saviem mīļotajiem, ģimeni, klausieties Latvijā radītu lielisku Hip-Hop. To jūs varat joprojām atrast mūsu mājas lapā. Spied play, vai lejuplādē kādu no mūzikas formātiem, un klausies to savā playerī.


Paldies ikvienam, kas jau mūs atbalsta!

Viena mīlestība!

bottom of page