top of page

Februāris + (atskats)

Hei visiem!


Mēs neesam nekur pazuduši. Mēs esam te pat. Aktīvi darbojamies. Ieturējām nelielu pauzi, jo mūsu rakstu cilvēks pamainīja dzīves vietu, un citas lietas savā dzīvē, bet nu ir atpakaļ ar pilnu jaudu, lai jau līdzdalītu Jums, kas tad ir noticis pagāušajā laikā. Aizvadītā pauze ir bijusi tik liela, ka šajā atskata laižam uzreiz atskatu pa visu mēnesi kopumā , pieķerot vēl klāt pēdējo janvāra nedēļu.


Atkāpei ir jāsaka Mega Lielais Paldies visiem tiem, kas mums seko, tajā socialā vietnē, kuru pats izmanto viss vairāk. Jo mēs šajā laikā neatkarīgi no atskatiem, esam likuši ārā visu pamanīto mūsu Facebook kontā. Un tā pat par pasākumiem Instagram/Twitter, kā arī mūsu mājas lapas sākumā lapā, kur ir kalendārs. Tā kā viss, kas Tev atliek atcerēties, ir mājas lapas adrese: www.hiphopnolv.com un tur jau pirmajā lapā ir visa informācija, par tuvākiem notikumiem. Tas ir dikti ērti.

Tā pat ir arī paldies tiem, kas klausās iRadio. Prieks, ka tik daudzi novērtē tieši to atlasīto mūsu izlasi, kura tur skan. Un šajā laikā tā tikai ir augusi, un tiek papildināta ar Jūsu iesūtīto materiālu.


Sākam iet cauri tam, kas tad notika kopš janvāra pēdējā nedēļas līdz pat februārai pēdējai dienai ieskaitot.


Karsts Karsts


Kā jau mēs esam pieraduši, ik nedēļa iesākas ar Karsts Karsts podkāstu. Ja bijām pieraduši, ka tas nāk ārā agri no rīta, tad šobrīd esam priecīgi, ka tas kopumā parādās dienas laikā. Un respect pret puišiem, ka viņi ir regulāri ar tiem, jo izdot ko tādu regulāri, un tik apjomīgi, prasa daudz enerģijas, laika, lai to visu uztaisītu tā, kā mēs to redzam un dzirdam. Un par to puišiem – respect.

Viens no retajiem viņu podkastiem, kuru esam noklausījušies pat vairākas reizes, jo tas bija ļoti saturīgs un interesants un saruna ierāva sevī visu, ka pat pauzi spiest negribējās to klausoties. Tā bija saruna ar Oriole & 181h.

Nākamā saruna bija arī ļoti interesanta, jo bija uzaicināti puiši no FUNFACETV. Kāds ir to puišu saistība ar hip hop, var dzirdēt tikai noklausoties podkāstu.

Nākamā saruna ir vnk super. Dzirdēt un redzēt vienu no Latvijas repa iesācējiem tieši pie mums. Tas ir neviens cits kā Roberts Gobziņš.

Tad sekoja saruna ar REISS. Cilvēku kas pēdējā laikā daudziem asociējas ar 371 organizētajiem Battle pasākumiem. Šogad notiek 2.sezona. Sarunā var dzirdēt cik sezonas vēl būs priekšā, un kādas ir paša REISS šī brīža pārdomas par to visu kopumā, un ne tikai par to.

Un tad sekoja saruna, par kuru Jenots jau bija izteicies pagājušajā gadā, ka vēlētos sarunu ar tiem, kas vērtē, un piedalās šajā pasākumā kopumā. Kāpēc ir tādi nominanti un visu to, kas tur notiek. Līdz šai epziodei notiek arī “Zelta Mikrafons” un pēc tā bija jau citi iespaidi, kurus tad vēlējās noskaidrot gan Jenots ar Abru, gan citi Latvijas hip hop kultūras pārstāvji. Gan darboņi, gan klausītāji. Un uz sarunu bija atnākuši: Liena Grīna un Ēriks Saksons.

Aptuveni tik bagātīgs ir bijis Karsto puišu ik nedēļas sarunas. Arī marts ir iesācies ar interesantu sarunu, bet par to jau vairāk nākamajā nedēļas atskatā.


Tiesa, tas nav vienīgais formāts pie kura viņi strādā ir arī citas sadaļas un lūk tās:

STEPS | "MANA TINTE" #2

XANTIKVARIĀTS | "MANA TINTE" #3

"Taksists ir mans mīļākais transportlīdzeklis." | Prusax

"Karma ir kuce, bet viņa ir baigi forša kuce." | Steps

"Man Cielaviņa besī! Kā var tik sliktu torti uztaisīt?" | rolands če & xantikvariāts


Tie, kas esam jau dzirdējuši pēdējo podkāstu, esam informēti, ka puiši strādā pie vēl daudz kā jauna, bet kas tas būs, uzzināsim ar laiku, kā arī ātrāk to var uzzināt, ja viņu projektu atbalsta apmeklējot vietni, kur ir tā iespēja:


Šobrīd puišus atbalsta vien 58 cilvēki. Šis skaitlis noteikti var un vajadzētu vēl augt, ņemot tos sekotāju pūļus, kas skatās un un gaida šo iknedēļas podkāstu. Un 2$ mēnesī, nav nemaz tik traki ,bet ja var atļauties vairāk, tad var pēc savas rocības.


EP/CD/Mixtape


Pagājušajā mēnesī ieturot jau iepriekšējā mēneša tempu un apjomu nāk ārā materiāls pie kā cītīgi strādā tie, kam šis mūzikas un izteiksmes veids kaut ko nozīmē. Un zemāk tad iepazīsimies ar to, kas tad bija tajā noticis.


● Viens no tiem, kas iet zem šīs sadaļas ir Latvijā audzis un dzimis izpildītājs – NeoStas.Visu šo albumu Jūs varat atrast sev ērtākā vietnē, apmeklējot šo saiti. Un tas saucas ”Атлантида EP


● Nākamais ir debijas albums, kas iznāca februāra pašā sākumā. silraq, FAQskrrr un producenta REFLX debijas albums – Ārā no rāmja. Lai arī puiši saka, ka ir devušies pēc skolas regulāri uz studiju, var just, ka ir piestrādāts pie kvalitātes un baudāma klausījuma. Pilnu albumu var dzirdēt gan youtube, vai arī soundcloud.


● Janvāra beigās iznāca EP, kuru nevar nepieminēt. Tas ir izpildītājs no Jēkabpils. Visu pagājušo gadu viņš izlaida vairākus solo skaņdarbus. Kā arī pagājušajā gadā izdeva albumu kopā ar citu izpildītāju no Daugavpils. Un tas albums ir ierindojams no TOP 3 pēc kvalitātes un izpildījuma, kas bija pagājušajā gadā, tieši liekot zem Latvijas krievu izpildītāju topa. Prieks, ka ar augstu kvalitāti arī šie mūsu brāļi darbojas šajā mūzikas laukā. Kas ir šis izpildītājs? Viņa skatuves vārds ir – Мелу. Šī EP nosaukums arī ir zīmīgs, ņemot vērā no kurienes ir šis izpildītājs – 5201. Zemāk links ar visām dziesmām šajā EP. Kā arī links, kur vēl ir iespējams šo EP lejuplādēt.


● Pagājušajā gadā pirmo reizi plašākai publikai par sevi pieteica izpildītājs ar skatuves vārdu – Uzeens. Sākums, kā jau visiem, ne visai veksmīgs un gana liels heits tika izliets ārā visās iespējamās vietās, bet bija redzama izaugsme jau ar katru nākamo centienu, ko šis izpldītājs publicēja savā youtube kanālā. Un nu šis izpildītājs ir ticis līdz savam pirmajam mixtape. Kaprīzes – tā tas saucas. Protams, var jau joprojām piesieties, bet ņemot vērā kāds bija sākums šis jau ir baudāms, un ņemot vērā centību un vecumu, ir jūtams liels potenciāls. Arī mēs novēlam turpināt augt un sevi pilnveidot un, ka zina kas būs šis izpildītājs pēc gadiem. Pilnu šo albumu klausies te:


● Un viss beidzot pieminam arī tādu grupu, kas sevi ļoooti aktīvi piesaka, ar dažādiem jaunumiem. Viņi centās iedibināt Ātrākā Repa tagu. Šobrīd vēl stafete ir nodota pie Timless R., jeb kā mēs zinām skatuves vārdu – E.V., vienam projekta BP dalībniekiem. Ja pareizi esam sapratuši, tad varētu arī kādā brīdī sagaidīt viņam nodotās stafetes materiālu, un tad jau uzzināt kam tad tālāk ir nodota tā stafete. Tā pat šī grupa ir organizējuši koncertus, un mums ir bijusi tā iespēja aprunāties ar pašiem grupas un tūres dalībniekiem privāti, un to visu apkopot atskatā par tūri. Tie ir – KONTRAFLOVS. Viņi izlaida PPTKD (Pirmdienas Pieder Tiem Kas Dara) Mixtape. Un šis nav vienīgais ar ko šī grupa iznāca ārā, un vēl un vēl laiž ārā. Un cik ir zināms, gada otrā pusē gaidāma ir atkal tūre, pie kā cītīgi strādā šīs grupas menedžere – Dārta. Paldies viņai par atbalstu puišiem, nedaudz mums un atsaucību kopumā. Citiem menedžeriem noteikti būtu ko mācīties no viņas, ar to pieredzi kas viņai ir.


● Ar vēlvienu albumu iznāca ārā puiši zem apvienības lauku puikas. Un tā nosaukums ir Supreme Sula.


● Un vēl ar albumu sevi pieteica izpildītājs ar vārdu – RICI. Albuma nosaukums – MEDICI ALBUM 2020


Intervijas/Podkāsti


Nu jau nekāds retums nav, redzēt Latvijas Hip Hop scēnas izpildītājus un darboņus dažādos podkāstos un intervijās. Te pieliksim tās, kas ir atrodamas youtube.

Pirmā ko varam pieminēt ar lielo burtu, ir saruna ar Nātri. Šis izpildītājs beidzot ir pilnvērtīgi atgriezies pie saknes tam, ko viņš mīl, un ar ko viņš ir uzaudzis. Jau visu pagājušo gadu strādāja pie dažādiem saviem EP, izdeva tos arī CD formātā ko var iegādāties dažādos mūzikas veikalos. Izveidojis sadarību ar jaunās skolas pārstāvjiem, pievērsies vairāk sportam, un prezentē sevi no jauna. Un kopumā ir prieks redzēt tās pārvērtības. Nepilnās 40min saruna ReTV - Jautā - Jums. Nātre (19.02.2020.)


Liepāja pagājušajā gadā sevi pieteica ļoti aktīvi, ar viss dažādākiem izpildītājiem, kas parādījušies bija nesen, vai kas atkal no jauna apliecināja, ka arī viņi ir Latvijas Hip Hop scēnā. Un viena apvienība, ar ko lielai daļai asociējas liepāja ir 3PK. Viņi no savas puses izlaida vairākus solo skaņdarbus. Katrs no viņiem strādā pie saka materiāla, un tajā pat laikā viņi visi kopā viens otru atblasta. Gandrīz visi viņi kopā bija ieradušies pie vītola, un tas viss kopā saucas: BAZARS PIE VĪTOLA - 3PK #13. Kas tur notika, par ko tika runāts, varat dzirdēt šeit:


GhettoTV jau kādu laiku laiž ārā sarunas, kas ir zem kopējā nosaukuma – Kurš no mums ir muļķis?Cenšoties katrā no šīm reizēm uzaicināt citu interesantu sarunu biedru. Savā septītajā epizodē ir saruna ar Locco. Policija sašņorē Trench Mafia Locco kebabā | "KURŠ NO MUMS IR MUĻĶIS?" #7 (Zalāns, Locco, Fanya). Vairāk Tu vari uzzināt spiežot uz linku un skatoties vai klausoties to fonā.


Nav noslēpums, ka mums Latviešiem ir savs Banksy. Tie kas nezin, kas ir Banksy – īsais stāsts ir. Tas ir Anglijā esošs grafiti mākslinieks, kas zīmē dažādus ielas zīmējumus. Bet ar ko viņš ir īpaši populārs, ka neviens nezin kā viņš izskatās. Tieši tā pat ir ar mūsu grafiti skaļāko vārdu, un tas ir KIWIE. Ļoti reti kuram ir izdevies šo mākslinieku redzēt dzīvē, un tam ir arī stāsta otrā puse, kāpēc tas tā ir. Absolut bija tā iespēja apmeklēt šo mākslinieku viņa studijā un aprunāties ar viņu par un ap viņu un darbiem, kurus viņus rada. Vairāk par to, var redzēt te:

+ video, no viņa paša, ar viņa darba tapšanu studijā.


Kas vēl notika pagājušajā mēnesī?


Ghetto Dance organizēja Fck The Winter Battle 2020. Notikuma vieta ir kaut kur Rīgā… Visas daļas, un visu kas tur notika var atrast viņu youtube kanālā, bet mēs pieliekam pašu finālu.


Pavisam jau drīz, Daugavpilī būs iespējams baudīt un dzīvajā dzirdēt izpildītāju kas nāk no Zolitūdes, un ir audzis kopā ar tik labi zināmiem izpildītājiem kā Ozols; Gustavo; un citi. Viņš ir pārstāvējis apvienību RDK. Tas ir - Рэй Рижский. Un uzaicinājuma video ir te:


Tad beidzot tika sagaidīts nākamais RAPPER TAG jau 47. Un to izpildīja – Raivo Spoks. Ierakstā no koncerta kurā tas uzstājās Bauskā, klubā Montana.


Mēneša beigās mēs beidzot sagaidījām pēdējo cīņu, kas notika starp Dainārsun Dzeni. Abi sevi bija labi parādījuši iepriekš. Un šajā reizē cepuri nost Dzeņa priekšā. Viņš bija labāks. Un žēl, ka Daināram nesanāca līdz galam viss.



Ņemot vērā, cik ilgs laiks ir pagājis, nevaram noignorēt visus tos muzikālos jaunumus kas ir bijuši pa šo laika posmu, jo arī tie ir bijuši super daudz.


PRUSAX – Autopilots feat. Steps(Official Video)


NeoStas - Фотографии (Extended Version) [Отель 20.20]


Wikus- Esmu ceļā


NeoStas – Страхи


Šaks – 00:00


Kačā Karmu - VERY COOL PEOPLE feat. Edavārdi & ansis(live at Summer Sound)


Lauris Krauklis, MAURIKS & ALEXFOXBEATZ - BRĪVĪBA (SDF)


Par šo skaņdarbu gribas teikt, yes. Beidzot iespēja dzirdēt arī šo, pie kā mūzikas un diskiem ir pavadīti vakari, izbraucieni pie dabas un skolas laiks. Tas ir neviens cits kā Pionieris. Un viņš tika sarūpējis - Atpakaļ rajonā (feat. Ivans Baigais, Eiksho) prod. Kaizers


Minay - Туса [Премьера Клипа, 2020]


Pietiekami ilgu laiku nebijām neko dzirdējuši no Edavārdi. Un tad viņš mūs nedaudz pārsteidza. Izpildot kaut ko tik klasiski patīkamu, nu gluži kā vecajos laikos. Un tomēr var just, ka te ir kvalitāte, doma, izpildījums. Vnk kaifs klausīties. Un te skaņdarbs ar nosaukumu - Teikuma beigās


PowerPUFF Boys - Čali Dirsā (Ft. TRAVIE)


3adatu stagars – trasē


OZOLS - PAVASARIS (2020)


Dzelzskalns ir viens no grupas – KOHORTA. Šobrīd, viss, ko rada šie puiši kopā vai atsevišķi ir iespējams redzēt zem kopējā youtube kanāla.Un skaņdarba nosaukums - Ārpus rāmjiem


Šie puiši ar savu komandu aktīvi strādā. Un vēl ne šajā atskatā, bet nākamā gan varēsim sīkāk pastāstīt, parunāties par ap jaunāko albūmu, ko ir viņi izdevuši, bet pirms tam vēl mums tika nodota vēl viena dziesma, no šī albūma. Ļoti kvalitatīvi un baudāmi. Tas, ko tik ļoti daudzi gaidīja, gan skanējumā, gan izpildījumā. Līdz ar to – nākamā tūre noteikti būs daudz karstāka, par iepriekšējām, jo šo visu dzirdēt dzīvajā būs pavisam kas cits. So, viņi - KONTRAFLOVS piedāvā dziesmu kopā ar MIKS GALVANOVSKIS un nosaukums SVĒTDIENA(AUDIO)


Yam nomet diez gan interesantu domu savirknējumu, ar gana prikolīgu piedziedājumu. Jā jaunā skola, bet diez gan interesanti. Un mini skaņdarbs - Es kā


Yvan Cray jau ilgāku laiku strādāja tieši pie šī video, un jāsaka, ka tiešām ir jūtama liela kvalitāte. Tam paldies ir jāsaka VIM FILMS. Toties par pašu kopējo skanējumu parūpējās gan Mvgnuwmusic, gan ЗвукиТишины Звукозапись. Šim skaņdarbam - iGo ir patīkama tehnika, un spēks. Šo tā vien gribas pagriezt skaļāk, lai arī kaimiņi dzird un mācās mīlēt šo mūzikas stilu.


I MEAN LOVE - VĒLĀ STUNDĀ (audio)


DISTXRD - MADNESS (prod. by Dyzera)


LINLI - TUSAX feat. Butlers


Denijs ir viens no Liepājas pusē esošajiem jaunumiem. Labi, nav super duper jauns, ir jau skaitījis un rakstījis iepriekš, bet viņš ir izgājis daudz kam cauri un ir audzējis savu līmeni. Un ar katru savu skaņdarbu ko dod mums, ir jūtama izaugsme. Diez, ko viņš mums būs sarūpējis vēl šajā gadā, ņemot vērā ka gads ir tikai sācies. Tātad skaņdarbs - Nespried pēc sevis (Video)


Šis skaņdarbs nav jaunums, un iespējams, tam būtu jābūt pie citas sadaļas, un tomēr mēs par šiem puišiem uzzinājām vien tagad, jo nebija iespēja būt pēdējā Panda Battle veidotā pasākumā, kur šie puiši uzstājās dzīvajā. Prieks redzēt, dzirdēt, ka jaunā skola aug, un ir patīkami ko tādu klausīties. Un tie ir CiganX & Vplone LIVE PERFORMANCE (Cheese Double, Hod Igroku) Ievērtē arī Tu šo.


Šaks - Viss kas mums pieder, ir tikai šis mirklis


Idus Abra – Saviem


Trench Mafia Locco & Escobars - Netjanesh (dir. by tristshot)


NeoStas - Глубоко (2020)


Varēja jau šķist TŪnats, tas būs 1as dziesmas projekts, un viss. Bet nekā. Ir ārā jauns skaņdarbs – Meduspods.


RCX - Night Talk


Vai tas ir viss? O nē. Tas nav viss kas ir noticis iepriekšējā laika periodā! Vēl ir notikuši daži pasākumi, kurus ir vērts pieminēt. Un uz doto brīdi nāk prātā divi. Pirmais ir:



Zelta Mikrafons


Tas ir viens no varenākajiem pasākumiem, kurā nu jau vairākus gadus savu dalību ņem atkal Latvijas Hip Hop mākslinieki, pēc ieturētās pauzes. Ar visu pasākumu, kāds tas bija, un nojaust kāds tas bija,var šeit: https://tv3play.skaties.lv/zelta-mikrofons-10369301


Viennozīmīgi, ka būt uz vietas, un dzirdēt to skaņu tur, vai caur TV, ir divas dažādas lietas, bet tomēr tā iespēja vērot un sajust to mazo daļiņu bija ļauts arī pārējiem. Viennozīmgi varam piekrist tam, kas tad notika ar pietiekumu tieši mums viss interesentējošai sadaļai un uzvarētājam. Būtu vēlējusies būt lielākai tolerancei no tiem, kas pieteica, un cerams, ka viņi no savām kļūdām mācīsies turpmāk. Tās sajūtas to redzot un dzirdot ir līdzīgi, kā aizbraukt uz Liepāju kā komiķim un pastāstīt joku par Līviem. Jo katrs mūziķis, kas nopietni pieiet saviem skaņdarbiem, to dara ar lielu nopietnību.


Kas tad no mūsējiem piedalās šajā un cīnījās, pēc nominācijām.


Hip Hop mūzikas albums

A+ – Prusax

Mildas īstais vārds ir Zelma – VIŅA

Ne jau atkal – Singapūras satīns

Siera Plate 2 – rolands če & xantikvariāts

Tilts – Kreisais Krasts


Videoklips

Black Swan – DAGAMBA

Es Nāktu Mājās – Dons

Labirints – Very Cool People, Edavārdi, ansis, Kristīne Prauliņa

Mūžība – OZOLS

Te Saule aust – Instrumenti & Prāta Vētra


Koncertieraksts video

ATOM live concert at AMFO studio

Instrumenti koncerts Daugavas stadionā

Intara Busuļa & Abonementa orķestra 8.marta koncerts Arēnā Rīga

Ozols – Jubilejas koncerts Siguldā

Veltījumu koncerts “Mans draugs Mārtiņš Freimanis” Ķīpsalas hallē


Origo Zelta dziesma

Dzīvot citādāk – Aminata, Tautumeitas

Ejam mājās – Pienvedēja Piedzīvojumi

Es nāktu mājās – Dons

Kamēr – Triānas parks, Intars Busulis

Multivitamīnu multipaka – Astro’n’out

Piededzini mann – Singapūras Satīns, Horens Stalbe

Salas – Musiqq

Sarkanbaltsarkanais – Bermudu divstūris

Te Saule aust – Instrumenti, Prāta Vētra

Visā visumā Visums ir viss – Instrumenti


Labākais 2019. gada studijas producents:

Kaspars Ansons

DJ Rudd

Gatis Zaķis

Kim W

Rolands Če


Debija

A+ – Prusax

Ko Mani Putni Ēd – Katō

Nikto – Nikto

Patrisha bija šeit – Patrisha

Sketches Of Sleepless Nights – Carousel (informācija ņemta no https://www.reddit.com/r/LVHH/)


Kurš tad no šiem visiem tika pie balvām? Šajā gadā, lai gan pieteikumi, kas bija, bija savstarpēji stipri un spēcīgi. Kāpēc izvēle bija tāda? Tāpēc ka tie kas vērtē ir vairāki cilvēki, un kas noteica to, kā ir, mēs šobrīd neuzzināsim. Bet kas zina, varbūt uz priekšdienām būs kas jauns šajā ziņā, no tiem kas to dara. Un jā, ar Hip Hop albumu uzvarēja VIŅA, ar Mildas īstais vārds ir ZELMA. Visu šo albumu noklausīties un iegādāties var šeit:

Apsveicam arī mēs par šo balvu un izcīnīto apbalvojumu!!!



Otrais pasākums ko pieminēt gribam, bija viens no 25iem pasākumiem, kas notika pagājušajā mēnesī. Tas notika 13.februārī. Tas noteikti bija vērtīgākais veids, kā sagaidīt nākamo datumu, kuru pazīst kā Svētā Valentīna dienas jeb Visu mīlētāju diena. Ko vēl var darīt iepriekšējā vakarā kā ar baudu izjust pasākumu un sajust vienu mīlestību.

(bilde)


Hip Hop Jam VIII: Live Beats & Scratch | Tims Mints


13.februāra vakarā, bija lieliska iespēja atnākt ik vienam un noķert to underground sajūtu, ko var dabūt tikai šādos tusiņos. Kopumā, varam teikt, ka šādiem pasākumiem ir jānotiek, lai dotu iespēju ne tikai organizatoriem sevi atrādīt, bet arī citiem atnākt un ņemt dalību.


Pasākums sākās īsi pēc 21iem, kā jau organizātori to bija teikuši. Pasākumu iesāka, IPRS menedžeris un cilvēks kas to visu organizēja – Artūrs Brants. Viņš lieliski pastāstīja par IPRS un visu to, kas ir šis pasākums, kāpēc un kas sagaida visus, kas ir ieradušies.

IPRS sastāvā, uz skatuves, kāpa Emanuels Vakars / Trippy Makrs / Viesais / Olafs.

Tā kā mums ir bijusi iespēja apmeklēt lielāko daļu no šiem pasākumiem, kas ir bijuši iepriekš, tad varam teikt, ka gan Artūrs, gan pārējie puiši, ir jūtami kāpinājuši savu attieksmi pret šiem vakariem, un izpildījumu kopumā.


Pirms ķeramies klāt tam, kas notika, varam uzteikt lielisko DJ tandēmu, kas bija pasākumā un atbalstīja IPRS. Šo tandēmu veidoja Dj Martin Birch un Dj Chris Vaider. Abi viņi, neatkarīgi viens no otra ir vnk perfekti savas jomas speciālisti un māk dabūt ārā no pieejamās tehnikas visu, lai klausītājs kas ir zālē izbaudītu visu, bet mākslinieks uz skatuves nejustos aprauts bīta pusē, kad tas beidzas, bet izpildītājs jau ir ieskērjies uz tā.

Ņemot vērā lielisko DJ tandēmu, un to, ka viņi bija iepriekš saspēlējušies, bija klausāma lieliska viņu darbība, kā neatņemama pasakuma sastādaļa bija DJ Martin Birch skreči, padarot kopējo noskaņu interesantu un pat autentisku.


Tātad sākumā bija IPRS reprezents. Šajā reizē dalību un savu reprezentu prezentēja COYC Squad (Rafiks / Ryuma). Bet tas nebija viss.


Vēl uz skatuves kāpa kaimiņi, no Igaunijas. Reps, ar roka un pankroka fīdu, bet kopumā baudāms. Prieks redzēt, ka arī ko tādu LV šādā pasākumā.


Piedāvājam nelielu ieskatu, kas tajā notika, gan no Chris Vader krājumiem:


Ko varam teikt beigās? Esat aktīvi. Ja nevarat tikt uz pasākumiem – atbalstiet tos, kas to dara live. Karstie puiši un citi. Pērkat merch. Ja varat ierasties uz pasākumiem, ejat uz tiem, ja vēl tie ir bez maksas. Jo bezmaksas pasākumi jau ir retums, pret maksas. Ja ir iespēja aiziet un končiem, ejat.


Kas plānojas tuvākā laikā no mūsu puses?


Sekos jau ierastie nedēļas atskati.

Sekosim koncertiem un pasākumiem, un jau drīzumā piedāvāsim super unikālu lietu, kas vēl no mums nav bijusi. Kas tā ir? To uzzināsiet, sekojot mums.

Esat ar mums, Un jūs uzzināsiet visus jaunumus pirmie.


Viena mīlestība.

bottom of page