top of page

45. un 46. nedēļas atskats

Aizvadītas mūzikāli piepildītas, mainīgas un interesantas nedēļas. Saule mijas ar lietu, vietām ar sniegu, bet tas neaptur ne jūs, ne mūs! Mēs esam atpakaļ ar jaunu apskatu. Laiks apskatīt, kas sastrādāts pagājušajās divās nedēļās.





45. nedēļa


44. nedēļas TOP3 Dziesmas


1.vieta

goča x Dru x fyk.lilspinaac - fykuz


2.vieta

Pionieris - Vampīrs


3.vieta

Cepums - nlo




44. nedēļas TOP3 Bīti


1.vieta

ZIƎMELS - krampus


2.vieta

Prgmat - Where Stories Live


3.vieta

Stereo - 2 Deep




45. nedēļas notikumu atskats Latvijas Hip-Hop’ā




Normis Simpsons un Thomas Haze nomet minialbumu “Love-Fi

Love-Fi ir turpinājums tematiskākajai albumu sērijai, kuras pamatā ir hip hopa koncepts “Peace, Love, Unity and Having Fun”. Love-Fi ir par mīlestību pret darbu, veciem draugiem, kultūru un manu sievu.

Jau sākotnēji apzinājos, ka rakstīt par mīlestību būs pārbaudījums, tāpēc biju nolēmis pacelt latiņu vēl augstāk un konceptuāli nolēmu veidot dziesmas uz Lofi stila instrumentālajiem pavadījumiem, kurus saņēmu no Thomas Haze. Relīze tika rakstīta ilgāk nekā plānots (par ko vēsta dziesma “Daudz Darba”) un, godīgi sakot, dažbrīd likās, ka nekad neieraudzīs dienas gaismu. Esmu bezgala priecīgs par sasniegto gala rezultātu, jo neskatoties uz to, ka Love-fi sastāv tikai no 4 dziesmām, tika ieguldīts darbs katrā detaļā, rindiņā, instrumentālajā pavadījumā un konceptā.

Vēlos pateikties Thomas Haze par pacietību, saprašanos un ticību šim projektam. Paldies Rons Ronins par tradīcijas turpināšanu ar lielisku pantu dziesmā “Hip Hopa Hipijs”. Paldies KZR par ierakstu, miksēšanu un palīdzību kopējās skaņas realizācijai. Kā arī liels paldies sievai par pat lielāku pacietību un konceptuālu palīdzību, neskatoties uz manu stūrgalvību relīzes tapšanas laikā.

Būšu bezgala pateicīgs, ja noklausīsies un padalīsies ar sev tuviem cilvēkiem.” - Viena Mīlestība, Normis




Berzs miksteips “Maratons

Šis miksteips tika rakstīts balstoties uz nodzīvoto dzīvi līdz šim. Mana pirmā dzīves daļa nebija tik slikta, tā vairāk bija pilna ar sliktām izvēlēm.. Bet tas, lai paliek kur tam ir vieta - aiz muguras. Par to es runāju gandrīz katrā no dziesmām. Mūzika ir mana terapija, kas palīdz grūtos un labos mirkļos.

Kāpēc MARATONS?

Mans lielākais iedvesmas avots kopš sāku nodarboties ar mūziku ir bijis amerikāņu biznesmenis, mūziķis Nipsey Hussle. Izvēlējos mācīties izpaust sevi uz viņa bītiem, jo tie man pašam ir tuvi sirdij.” - Berzs




Jaunas sejas pieteikums scēnai - matiiss! ar minirelīzi “Pandora

Projekts radās paralēli mūsu grupas HunnidChances dziesmu ierakstīšanai, kad uz studijas sesiju ieradās mazāk cilvēku.

Relīzē iekļautas 3 dziesmas, ar līdzīgu noskaņu Pierre Bourne un D.Savage.” - matiiss!




Rons Ronins, emkei, PRAAVE , z0diaks, jam - ONLINE CYPHER

Gabals izveidots covid lokdauna laikā, Hip-Hop no LV Discord kanāla izaicinājumā.

Bīts un Reperi izvēlēti pēc servera atklātas balsošanas!




Dee.Three - Krīt Lapas (EP)

Yo, tā kā ārā ir drūms un lietains, kā jau rudenī, tad nu izdomāju izmest solo EP ar nosaukumu “KRĪT LAPAS”. Solo EP sastāv no trīs dziesmām, kas man saistās ar rudeni. Padodam tālāk un griežam skaļāk.” - Dee.Three




Albums no Tumši Sarkana MaģijaVēl

Mākslinieks Tumši Sarkana Maģija izdeva jaunu, nu jau otro albumu “Vēl”. Kompozīcija sastāv no 10 dziesmām, albumā piedalās viesmākslinieki EXPSR un ZEĻĢIS. Dažas Latvijā atpazīstamas personas dēvē šo darbu par gada labāko albumu.




Bītteips no DEMAUİ “RANDOM RELEASE





46. nedēļa


45. nedēļas TOP3 Dziesmas


1.vieta

E6 - Manas Olas Ir Viss, Kas Man Ir


2.vieta

March x Tablis - Birdaloo


3.vieta

netirais300 x ghettokid x Ods - Ko Tu Saki?




45. nedēļas TOP3 Bīti


1.vieta

Menaco Beats - Favors


2.vieta

jam - space ball


3.vieta

Oriole - Stellium




46. nedēļas notikumu atskats Latvijas Hip-Hop’ā




Dreebju Skapjis Produkshon piedāvā projektu Skapjis 14 ar albumu “Shitzelta Kultūra

“Skapjis 14 sastāv no 2 anonīmiem reperiem no Ķengaraga, Mistera Līmes un Errora.

Skapjis 14 ir daļa no mūzikas izdevēja / komandas “Dreebju Skapjis Produkshon”, jeb “DSP”.

Albums tika ierakstīts no 2021. gada pavasara līdz 2022. gada pavasarim un tas šobrīd ir visaptverošākais Skapjis 14 izlaidums, ar 20 galvu kratošām, hipnotiskām dziesmām. Ir sadzirdāmas dažādas “cloud rap” un “tread” žanru notis. Albumā parādās ne tikai Misters Līme un Errors, bet arī tādi DSP kolaboracionisti kā Bahila, Bēbis, daun1s un Windows XP Mafia 2023.

Lai gan ierakstīšanas budžets lielākoties aizgāja alū un cigaretēs, pats galvenais ir, ka dziesmas nāca no sirds. Salīdzinot ar iepriekšēji izlaisto Skapjis 14 mūziku, dziesmas šajā albumā izklausās, ka tās būtu rakstījuši un producējuši eņģeļi mākoņos, debesīs, bet protams kā jau visa DSP mūzika, to producē pats DSP.

“Shitzelta Kultūra” kā simbols, simbolizē Latvijas monotono popkultūru, kurai mēs pašlaik dzīvojam cauri un aktīvi iesaistamies, un tas albumā tiek attēlots ar dažādiem vokālu “sempliem” un liriskajām atsaucēm. Tas ir manifests mūzikas formā.

20 dziesmas, 20 cigaretes.” - Skapjis 14




371 Battle atgriezies ar jaunu sezonu, jaunu saturu un protams battl’iem.

Jauno sezonu aizsāk Cīgu Pārdevējs un Silraq.

371 Battle: Cīgu Pārdevējs VS Silraq (4 sezona: atlases etaps)




Nedaudz LoFi bītu no PRGMAT jaunajā bītteipā “A Day in the Life





Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:


Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info kas tev ir svarīgs, droši dodies uz mūsu komūnas čata kanālu Discord:


Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:

hhnolv@gmail.com


Vēlies atbalstīt projektu finansiāli, tādā veidā ieliekot savu artavu projekta tālākā attīstībā. To vari izdarīt ar ziedojumu projekta PayPal kontā:


Liels paldies par Tavu atbalstu, par to, ka seko līdz tam, ko mēs daram un mums ir liels prieks par to, ka spējam turpināt darīt un apzināmies, ka mūsu darbs tiek novērtēts!



Viena Mīlestība!

bottom of page