top of page

35. un 36. nedēļas atskats

Neskatoties uz to, ka reperu vasaras jauda lēnām pārslēdzas uz rudens / ziemas sezonu, tomēr, tas nemazinā kopējo notikumu ainu - pasākumi organizējas, relīzes cepās, pat sabiedriskie mēdiji vairs tik izteikti nesmāde reperu klātbūtni, liecinot, ka virziens ir pareizs un nav iemeslu to mainīt.



Pirms ķeramies klāt atskatam, īss pārdomu jautājums - Vai kāds no mums (Hip-Hop’a cienītājiem) un vispār Latvijas mūzikas scēnā varēja un būtu iedomājies, ka reperi producēs, režisēs un ņems dalību Maestro Raimonda Paula jubilejas koncertā stadionā? Domājams, ka nē! Lai vai kā, bet tas ir noticis un tā nav kaut kāda paralēlā realitāte. Visu cieņu par ieguldīto darbu un ticību tam ko darat. Miers!





35. nedēļa


34. nedēļas TOP3 Dziesmas


1.vieta

Dii - Anatomija


2.vieta

Nelietis - Zāļu Terapija


3.vieta

tommythekiid - Saki Man




34. nedēļas TOP3 Bīti


1.vieta

IK-EY - Hooligan


2.vieta

Chiko Beats - Funky Church


3.vieta

IK-EY x St00pid99 - Geography





35. nedēļas notikumu atskats Latvijas Hip-Hop’ā




Visiem, kam nebija iespējas tik uz anša vasaras noslēguma koncertu AOK, Aiga Leitholde speciāli LSM uzcepa AOK koncerta atskatu, dodot iespēju nedaudz ieskatīties pasākuma norisē. Paldies Aigai par atskatu, kā arī mega LIELS PALDIES ansim un komandai par vasaru.

Foto: Ritvars Stankevičs




Savu reperu vasaru AFK noslēdz ar EP “Plūsmas vidū

Mans jaunais EP tapis sadarbībā ar Jigxclusive beats, ir par dzīvi lielpilsētā un tās ritējuma piefiksēšanu.

Cauri pārdomām un dažādām pieredzēm, pierakstīti un attīstīti domu graudi, kas varētu noderēt jebkuram cilvēkam, noturēt sevi un savu virzienu, esot plūsmas vidū.

Ir svarīgi apzināties, kur esi, ko dari un kāpēc - šis mini albums noteikti liks aizdomāties klausītājam. EP sevī ietver vairākas plūsmas stadijas, lai parādītu pilnu emociju ciklu un pilnu krāsu spektru šāda tipa apstākļos.

Albums nav ilgs, iesaku katram noklausīties vairākas reizes, lai uztvertu un sadzirdētu gan domas, gan emocijas, kas ieliktas albumā. Lai labi klausās!” - AFK





Nedaudz LoFi bītu no Prgmat jaunajā minialbumā “Solitude Poems EP




Kad tika izziņota šī pasākuma noslēdzošā sezona, daudzos tas izraisīja savu sašutuma un nožēlas kokteili, ko pastiprināja “noslēguma” sezonas kvalitāte, dalībnieku atsaucība un šovs kā tāds. Visu to sasummējot palika tāda tukša, līdz galam neizgaršota pēcgarša, kam viennozīmīgi prasījās turpinājuma.

Un jā! Tas notika! 371 Clique, pēc nelielas pauzītes ir atpakaļ un izziņo 4. sezonu 371 Battlam! Tā kā reperi un bītmeikeri sarosās!


371Battle 4. sezonas pieteikšanās noteikumi:

Reperiem:

2. Nofilmē 1min garu live video kur tu ieskaiti karstākās rindas!

3. Uploado video iekš youtube ar hashtag #371Battle

4. Aizpildi pieteikuma anketu: https://www.371production.com/371pieteikums

Pieteikumu iesniegšana līdz: 01.10.2022 (Ieskaitot)

Bītmeikeriem:

Mēs esam karstu Latviešu bītu meklējumos!

1. Sūti wav formāta bītu pakas uz e-pastu: 371Battle@gmail.com

2. Norādi e-pastā savu Nickname / Soc-tīklus


#371Battle 4. sezonas pirmie pieteikumi jau gaisā...


Bērzs


Dexters


Mārcis


Irsis


Sprūds


3PK artis


Praave




BDM intervija interneta žurnālā Spēlēt Magazine

Foto: Jānis Škapars




Pēdējā un noslēdzošā Oriole 20 gadu scēnā jubilejas bītteipa trešā daļa ir gaisā! Lielisks ceļojums pa Oriole radošama un noskaņojuma posmiem dažādos laikos. Visus šos bītteipus, kā arī, citas Oriole relīžu kopijas iespējams iegādāties Oriole Bandcamp lapā.




Ilgi, ar milzīgu nepacietību gaidītais Ghetto GamesŠtuka Par Bazaru 2022

BEIDZOT!!! IR GAISĀ!!!





36. nedēļa


35. nedēļas TOP3 Dziesmas


1.vieta

Pionieris - Būs Kam Būt


2.vieta

Hitrijs x OG - Long Life


3.vieta

goča - Gatavo Pakas




35. nedēļas TOP3 Bīti


1.vieta

ZIƎMELS - WestOS


2.vieta

Chiko Beats - Las Palomas


3.vieta

diseu - Broke





36. nedēļas notikumu atskats Latvijas Hip-Hop’ā




Aletas Pēces saruna ar Mixmaster AG par viņa ietekmi hiphopa kultūrā, tās attīstību, tusiņiem pagātnē un to, kāds hiphops ir šodien.

Mixmasters AG jeb Andris Gailis ir viens no Latvijas hiphopa pionieriem. Viņš sāka darboties kā dīdžejs astoņdesmito gadu nogalē. AG blakus Krauklim un Raitim ir svarīgs kā dīdžejs jeb MC tieši dejotājiem.




#PiecasKartes ar Fiņķi Madonā.

Uzzini, vai Fiņķim ar draugiem izdevās pārdot policijas busiņu, kur tika ierakstīta viņa pirmā dziesma “Aerovafele” un citas reperim tuvas vietas Madonā.




Udes Beats nomet bītteipu “RE-Inspiration VOL.2

Šis ir turpinājums, jeb otrā daļa manām beat teipu sērijām ar nosaukumu “RE-Inspiration”. Ar nosaukumu es nācu klajā, pēc ilga struggla ar beat bloku kas ievilkās vairākus mēnešus, es nevarēju nākt klajā ar nevienu ideju beatam, vai nevarēju atras jebkādu motivāciju taisīt beatus. Es pat negribēju domāt par mūziku vai beatiem.

Bet tad vienā dienā manī iezagās vislielākā vēlme taisīt beatus, un es nevarēju apstāties ar beatu taisīšanu, jo tas atkal bija viss par ko es domāju.

Tad nu es apkopoju labākos pabeigtos darbus, un izlaidu šo albumu sēriju. Otrā albuma izdošana gan bija izplānota, bet arī motivācija pabeigt viņu lika iedvesmai atgriesties no jauna. Abu beat teipu coverus es taisiju pats. Abos koveros attēlots esmu es, arī pirmajā.

Jā , noteikti paskaties jo šajos periodos es nāku klajā ar insane idejām. Viss ko es ceru saigaidīt no cilvēkiem ir lai viņi noklausās katru dziesmu ko atskaņo līdz galam. Ar pilnu fokusu un tad jūs dzirdēsiet” - Udes Beats





Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:


Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info kas tev ir svarīgs, droši dodies uz mūsu komūnas čata kanālu Discord:


Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:

hhnolv@gmail.com


Vēlies atbalstīt projektu finansiāli, tādā veidā ieliekot savu artavu projekta tālākā attīstībā. To vari izdarīt ar ziedojumu projekta PayPal kontā:


Liels paldies par Tavu atbalstu, par to, ka seko līdz tam, ko mēs daram un mums ir liels prieks par to, ka spējam turpināt darīt un apzināmies, ka mūsu darbs tiek novērtēts!



Viena Mīlestība!

bottom of page