top of page

9. un 10. nedēļas atskats

Noteikti bijāt pamanījuši, ka pagājušās nedēļas pirmdiena nenoslēdzās ar nu jau tradicionālo iknedēļas notikumu atskatu. Satraukumam nav pamata, projekts turpina darbu cik fiziskie un finansiālie resursi atļauj. Vienkārši, dažādu fizisku apsvērumu dēļ, šo atskatu nācās pārcelt uz šo nedēļu, apvienojot vienā divu nedēļu atskatā.


Paldies visiem, kas reģistrējas un atstāj savus ķeksīšus par saviem favorītiem TOP’u balsojumos. Jūsu pulks aug ar katru dienu un ceram, ka nākotnē no šī varianta ar kopīgiem spēkiem izaudzināsim kārtīgu Latvijas Hip-Hop’a TOP’u.

P.S.: Ja pamanāt kādas kļūdas vai ir kas neskaidrs, rakstāt mums uz epastu vai discord kanāla čatā (skat. info atskata beigās).




9. nedēļas atskats



8. nedēļas TOP3 Dziesmas


1.vieta

Artuuro Schizo Phrenos - Žilešu lietus


2.vieta

AlexFoxz - Only One


3.vieta

Daaguchii - Tu Esi Fake


8. nedēļas TOP3 Bīti


1.vieta

Thomas Haze - Coffee At Jade's


2.vieta

Noitro - Ex City


3.vieta

ZIƎMELS - DEsires



9. nedēļas notikumu atskats Latvijas Hip-Hop’ā


Lielai daļai tautā ir iesakņojusies aizspriedumu pilna doma, ka reperu intelektu līmenis ir zems (ir arī tādi, tas ir nenoliedzams fakts), kur viss balstās tikai uz trīs vārdiem “bļ*ģ, na**j, di*st” un pa vidu visas tās štelles ar pirkstiem utt. u. t. jpr.

Tad nu piesēžiet un pārliecinieties, kāda tad ir tā patiesība par reperu intelektu.

Brīvrunu Projekts vs VERY COOL PEOPLE raidījumā V.I.P




Grafomāns ar "Miljonu meitene" ir nonācis Radio SWH raidījuma "Priekšnams" balsošanā!

Aizej arī tu un nobalso.




6. martā Latgaliešu kultūras gada balvas «Boņuks» apbalvošanas ceremonijas tiešraidē no Latgales vēstniecības GORS, tika godināti desmit pagājušā gada svarīgākie un spilgtākie notikumi, aktivitātes un cilvēki latgaliskajā kultūrā.

Šogad balvas par aktivitātēm, darbu un sasniegumiem latgaliskajā kultūrā, tika pasniegtas jau trīspadsmito reizi. Latgaliešu kultūras gada balvas mērķis arvien ir apkopot labāko, spilgtāko un svarīgāko padarīto un notikumus pērnajā gadā latgaliskajā kultūrā, godināt aktīvākos latgaliešu kultūras pārstāvjus, popularizētājus, kā arī veicināt un rosināt jaunrades un kultūras daudzveidības attīstību nākotnē. „Boņuks 2020“ godinās par sniegumu un padarīto 2020. gadā.

Šogad arī reps tiek atzīmēts kā Latgales kultūras sastātvdaļa un balvu par savu ieguldījumu tās attīstībā un pilnveidošanā iegūst repere ŪGA ar albumu “LG ir HH”. APSVEICAM!

Visa pasākuma ieraksts, Ūgas apbalvošana (skat. 33. min):




9. nedēļā mums bija vairāki jubilāri


l1ltravis

Edgars Sniegs (Brīvrunu Projekts)

Shenfi

Wiesturz jeb WX (Runu Zāle)

DemoStar

Daudz laimes Jums pagājušajos svētkos!




10. nedēļas atskats



9. nedēļas TOP3 Dziesmas


1.vieta

Normis Simpsons x Rons Ronins - Bohēmists


2.vieta

Burlax x Steps x xantikvariāts - Nesam Dripu


3.vieta

Jānis Bumburs - Visu Mūžu Parādā



9. nedēļas TOP3 Bīti


1.vieta

Thomas Haze - Weekend


2.vieta

ZIƎMELS - Ultra


3.vieta

Silins Beats - Burn




Aizritējušās nedēļas notikumu atskats Latvijas Hip-Hop’ā



Bītu paka no xantikvariātsPHATT RAINY J - SHIT BEATS INC.




BALSOŠANA IR SĀKUSIES!

Muzikālā Banka 2021.gada sezonas balsošana ir gaisā un šobrīd topā ir iespējams nobalsot par:

Atbalsti savu favorītu!




Krievvalodīgais reperis NeoStas izdod savu pirmo albumu “Сигналы”. Interesants albums ar savu stāstu un to izpildes tehniku, tiem kuriem krievu valoda nav sveša, būs interesanti paklausīties NeoStas ceļojumu cauri albumam.

“Sveiki visiem! Šeit NeoStas, esmu izdevis albumu ar nosaukumu “Сигналы” (Signāli).

Kāpēc signāli? Katru savu dziesmu es identificēju ar signāliem, kurus sūtu atmosfērā - kuri īstajā laikā, īstajā vietā atradīs savu atbalsi. Atbalsi kā reakciju cilvēkos, darbībās un pasākumos. Līdz šim man bija neliela pauze mūzikā. Atgriežoties pie mūzikas, es sāku eksperimentēt un izlaist materiālu - notestējot augsni! Tā nu 2020. gada augustā es izdevu EP “Живой” (Dzīvs), un, sajutis, ka esmu gatavs, uzsāku darbus pie lielāka projekta. 2021. gada februārī es pabeidzu darbu pie Signāliem un biju gatavs tos laist gaismā!

“Signāli” ​​ir pieejami visās populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs - nepaej garām un varbūt atradīsi sevi vienā vai vairākos šī diska ierakstos!” - NeoStas




Normis Simpsons turpina darboties un izvērtējumam nodod savu jauno minialbumu “Vēsā Mierā”, nu jau otro no četru minialbumu sērijas.

“Mans jaunais EP ar nosaukumu “Vēsā mierā” ir pirmais no četru EP sērijas, kuri pārstāv hip hopa elementus kā Peace, Love, Unity and Having Fun, ietverot manu interpretāciju par šīm tēmām.

Iepriekšējā EP ar nosaukumu “Sveicināti” centos atvērties klausītājam vairāk nekā savos iepriekšējos darbos un ar “Vēsā Mierā” jūtu, ka esmu pacēlis latiņu pats priekš sevis vēl augstāk. “Vēsā mierā” tika ierakstīts, miksēts, māsterēts pie KZR, kurš arī palīdzēja ar dziesmas “Bohēmists” instrumentālo remix, kuru izmantoju kā gala versiju. Instrumentālos gabalus sniedza arī Thomas Haze, Kartons, M-melodijas un A.C. no Rumānijas.

Vēlos atzīmēt, ka mums ar Ronu ir vēl viens, eksperimentālāks projekts ar nosaukumu “Pudeles Brāļi”, kurš jau ir fināla stadijā un šogad sasniegs klausītāju ausis.” - Normis Simpsons




Raksts par Andžeju Začinajevu, Factory Kingz dibinātāju, pasniedzēju un labu draugu mazajiem break dejotājiem (raksts Krievu valodā).




Grafomāns podkāsta “Kā mājās” pirmā epizode ir gaisā.

“Labu apetīti visiem, kuri skatās gan mūsmājās, gan jūsmājās! Esam startējuši ar pilotepizodi no mūsu podkāsta “Kā mājās” - podkāsts, kurā runāsim par visu, kas aktuāls un paralēli ņemot vērā savu skatītāju / klausītāju idejas, tēmas un ieteikumus! Šis ir viens no mūsu mazo sapņu realizācijas augļiem, jo sen jau bija vēlme izveidot savu podkāstu un platformu, kurā izteikties! Nosaukums radies elementāri - vislabākās sarunas vienmēr notiek mājās, kur cilvēki jūtās vislabāk un viskomfortablāk! Nākotnē aicināsim arī interesantus viesus un augsim kopā ar Jums! Šobrīd esam testa režīmā un jau drīzumā plānojam taisīt upgrade jaunai tehnikai! Ar cieņu, Artūrs Breģis un Ralfs Gaubšteins! P.S Otrs mikrofons tiks nomainīts otrajā epizodē un visas tehniskās ķibeles tiks novērstas! Tiekamies marta beigās uz otro epizodi” - Grafomāns




Aizvadītājā nedēļā mums bija vairāki jubilāri


Kaizers (KZR) (Kreisais Krasts)

Didzis (Latgalīšu Reps)

Eliots (PKI, Singapūras Satīns)

Daudz laimes Jums pagājušajos svētkos!




Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:


Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info kas tev ir svarīgs, tad droši dodies uz mūsu komūnas čata kanālu Discord:


Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:


Vēlies atbalstīt projektu finansiāli, tādā veidā ieliekot savu artavu projekta tālākā attīstībā. To vari izdarīt ar ziedojumu projekta PayPal kontā:


Liels paldies par Tavu atbalstu, par to, ka seko līdz tam, ko mēs daram un mums ir liels prieks par to, ka spējam turpināt darīt un apzināmies, ka mūsu darbs tiek novērtēts!



Viena Mīlestība!


bottom of page