top of page

52. nedēļas atskats

Aizvadīts 2021. gads un un tā pēdējā nedēļa, savu pēdējo atskatu iebīdot jaunajā gadā, parādot, ka lai vai cik kopskats liktos drausmīgs, tomēr reperi, bītmeistari un producenti ir bijuši atīvi un savu uzdevumu augstumos, piegādājot mūziku līdz pat pēdējam mirklim aizritējušā gada noslēgumā.


Šinī sakarā ir izveidojušās nelielas nobīdes ar atskatiem un GADA TOP balsojumiem. Lai šie balsojumi būtu kaut cik objektīvi un korekti visa 2021. gada ietvaros, lielās balsošanas nācās pārcelt uz 10.janvāri, kas norītēs līdz 06.februārim.

Šeit varat iepazīties un atzīmēt savus favorītus:


Pirms ķeramies pie atskata un TOP’iem, mēs no sirds novēlam Jaunajā 2022. gadā veselību, izturību un neizsmeļamu ideju avotus jaunu materiālu radīšanai, bītmeistariem, lai nenotrūkst bītiem cilpas, reperiem, lai rīmju kladēs neiztrūkst lapas un neaizkalst pildspalvas. Krutu un mega radošu Jauno 2022! Viena Mīlestība!




52. nedēļa


51. nedēļas TOP3 Dziesmas


1.vieta

Sprūds x NaturalBeibe - Sotax


2.vieta

Steps - Pakaries Freestyle


3.vieta

Artuuro Schizo x Nelietis - Mistiskie hodi



51. nedēļas TOP3 Bīti


1.vieta

bigdaddyteacha x dynox - prevail


2.vieta

thundaa - a-team


3.vieta

GOONBERG BEATZ - 2 Deep




52. nedēļas notikumu atskats Latvijas Hip-Hop’ā




Pēdējā gada nedēļa noslēdzās ar mūsuprāt’ lieliskām relīzēm no xantikvariāta z.k. Phatt Rainy J z.k. DJ Lavēlīgais Crips, Cegly un Shadow Crow, kas lieliski papildina ne tikai ierakstu pleilistes, bet arī kārtīgas ballītes. Ja tava Jaungada ballītē nekas no tā neskanēja, tad steidz to labot un noklausies, vai, vēl labākā gadījumā, sarīko ballīti.


Piedāvājumā ietilpst.


Bītteips no PHATT RAINY J / DJ LABVELIGAIS CRIPS - SHIZZLE BEATS VOL. 2, kura bīti lieliski izvedīs cauri dažādiem skanējumiem un noskaņām, piešķirot ballītei some hustle flawa.




Veselīgam sarkasmam un humoram viennozīmīgi jāpievieno svaigo miksteipu no CEGLY3”. Černais Latgales humors par kaut ko un vienlaikus par neko, neliks vilties ne vienu mirkli un ballīte būs uzlādēta uz visiem 100%




Kā pēdējo piedāvajam Shadow Crow - Karantīnas Ieraksti 2k21, gabalu kompilāciju, kurā apkopti aizritējušā 2021 labākie gabali, to visu papildinot ar draugu gabaliem, iedodot nelielu ieskatu, kāds ir bijis Shadow Crow gads šķērsgriezumā.





Aizvadītajā 52. nedēļā mums bija vairāki jubilāri


Fakts

Rudens Stencil


Daudz laimes pagājušajos svētkos!




Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:


Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info kas tev ir svarīgs, tad droši dodies uz mūsu komūnas čata kanālu Discord:


Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:

hhnolv@gmail.com


Vēlies atbalstīt projektu finansiāli, tādā veidā ieliekot savu artavu projekta tālākā attīstībā. To vari izdarīt ar ziedojumu projekta PayPal kontā:


Liels paldies par Tavu atbalstu, par to, ka seko līdz tam, ko mēs daram un mums ir liels prieks par to, ka spējam turpināt darīt un apzināmies, ka mūsu darbs tiek novērtēts!



Viena Mīlestība!

bottom of page