top of page

2. nedēļas atskats



“Sniga sniegi putināja, bītmeikeriem un reperiem p***j” - tā varētu nodefinēt tikko sākušos jauno gadu un ziemu, kādai tai ir jābūt. Materiāls, ko apkopot un izvērtēt, nāk gaisā ik pa brīdim, liekot jau tagad aizdomāties (pozitīvā nozīmē), cik jaudīgs var būt šis gads.


Izvērtējot pirmās nedēļas reālos rezultātus un vispārēji aprēķinot iespējamo materiāla apriti, nolēmām novienkāršot TOP’a uzbūvi, atsakoties no Mēneša TOP’iem un klasiskā materiāla uzskaitījuma (TOP10, TOP30 un TOP50). Tagad TOP’u struktūru veido tikai Nedēļas un Gada TOP’i. Visus noteikumus lasat mājas lapas TOP sadaļā.



1.nedēļas TOP3 Dziesmas


1.vieta


PagastaPuika - Renesanses Huligani


2.vieta


March - The Man


3.vieta


Nelietis - Peldi Prom



1.nedēļas TOP3 Bīti


1.vieta


Teacha - Castles


2.vieta


Pre’set - Shoot It


3.vieta


NiklāvZ - Rotation




Aizritējušās nedēļas notikumu atskats Latvijas Hip-Hop’ā



Nedēļa aizsākās ar patīkamām un interesantām ziņām no Ritma Institūta.

“Sveiciens 2021 gadā! Sākam jaunas mācības janvārī!

Visas apmācības pieejamas privāti un online.

Nodarbību laiki - individuāli. Piesakies bezmaksas online Zoom info sessijai: visu janvāri, informācijai par visām mācību grupām.

Iepazīsties ar mūsu mācību kursiem!”

Paskaties un nepalaid garām iespēju apgūt ko jaunu un interesantu, varbūt tieši tas ir tas īstais, lai sevi pilnveidotu.




CEGLY palaiž gaisā minialbumu "Vysmoz kaut kas pozitivs". Albuma nosaukums perfekti atbilst saturam, sarkasms un savdabīgā Cegly humora sajūta lieliski izpildās visa albuma garumā.

Gribi pozitīvu lādiņu, droši slēdz iekšā CEGLY...




daaguchii izdod minialbumu "nav nosaukuma".

“Šis ir mans pirmais debijas albums, es ļoti ilgi strādāju pie viņa, lai skan ļoti ideāli ''mix'' ziņā un stila ziņā.

Šī ir pirmā reize, kad rakstu šādu ''vibe'' albumu. Izlaižot šo albumu, esmu saņēmis daudz jaunas pozitīvas ziņas no jaunajiem klausītājiem!

Paldies visiem kas mani tagad atbalsta, klausāties manu albumu un šajā gadā es Jūs pārsteigšu jau ar jaunām dziesmām un jau martā būs mans pirmais mūzikas video!” - daaguchii




Shadow Man izdod aizritējušā gada dziesmu izlasi “0202”. Shadow Man ir krievvalodīgais reperis un producents no Daugavpils reperu apvienības CTИЛЬ БОМЖА.

“Piektais soloalbums – atskaite par 2020. gada ierakstītajām kompozīcijām. Pēc analoģijas ar iepriekšējo izlaidumu var izsekot personības attīstības evolūcijas jauno posmu, kur ir nelielas dusmas attiecībā uz uzspiestajiem sociālajiem pamatiem, kas palēnina klases cīņas problēmu risināšanu, kas principā ir tās produkts.

Balsī tiek atspoguļotas pusmūža cilvēka raksturīgas jūtas kas atrodas pašizglītošanās procesā, kuru dzīves pieredze sākās no stingrās ielu skolas izpostītajā vārtrūmē. Izlaidums tā ir nāve.

Pamatojoties uz šādiem apstākļiem, pilnvērtīgu, mūsdienu morāli apmierinošu īpašību veidošana nav viegls process, taču tas atmaksājas ilgtermiņā. Kopumā klausieties un iedziļinies, ziņojums starp rindām. Miers pasaulei!” - Shadow Man




371 Battle: SERPENTĪNS VS ZEĻĢIS ( 1/4 fināls #371LastDance )

Neapskaužamā situācijā būtu bijusi žūrija, ja Serpentīns būtu noturējis otro un trešo raundu. Ļoti līdzvērtīga cīņa būtu sanākusi. Lieliski varēja just, ka nopietni bija gatavojušies un cīņa par punktiem būtu bijusi ļoti sīva. Bet, nu sanāca kā sanāca un Zeļģis lieliski visu noslēdza ar smuki sadalītu gaisu reizinātājos, paņemot savu. Droši var teikt, ka šī bija viena no interesantākām un tehniskākām battla epizodēm - pagaidām. Zeļgim novēlam izturību nākošajos raundos, tā pat arī Serpentīnam - izturības un turpināt attīstīties.




Savu vārdu scēnai, aizritējušās nedēļas beigās, pieteica JUKA.

“Sveiki, hiphopa draugi!

2020. gads man bija diezgan smags. No ģitārista, kas biju no 8 līdz 12 gadu vecumam, pārvērtos par reperi. Visvairāk patīk new school, bet pagaidām šī stila gabali ir tapšanas stadijā. Iespējams, šogad sakrāšu materiālu pirmajam albumam.

Pagaidām man nav ne jausmas, kas īsti ir mana auditorija, jo startēju šajā žanrā ar krievu repera Slava Marlow latviskotu kaveru. Mana pirmā dziesma - "Tu nezini" ir latviešu valodā, cerībā iekarot latviešu auditoriju.

Man ļoti liels prieks, ka saņēmos ar saviem darbiem padalīties plašāk, jo man atrakstīja vairāki forši cilvēki, ar kuriem noteikti gribu sadarboties turpmāk.

Liels paldies par interesi un labiem vārdiem! Lai forša nākamā nedēļa!” - JUKA

Kaut puisim ir 12 gadi, bet nojauta liek just, ka tur slēpjas potenciāls, jo jau tagad ar pašreiz izdoto materiālu var just, ka tiecas pēc kvalitātes. Novēlam turpināt attīstīties un audzēt repa muskuļus un ieņemt savu vietu uz scēnas.




Aizvadītājā nedēļā mums bija jubilārs


Triakiru

Daudz laimes Tev pagājušajos svētkos!




Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:


Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info kas tev ir svarīgs, tad droši dodies uz mūsu komūnas čata kanālu Discord:


Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:


Vēlies atbalstīt projektu finansiāli, tādā veidā ieliekot savu artavu projekta tālākā attīstībā. To vari izdarīt ar ziedojumu projekta PayPal kontā:


Liels paldies par Tavu atbalstu, par to, ka seko līdz tam, ko mēs daram un mums ir liels prieks par to, ka spējam turpināt darīt un apzināmies, ka mūsu darbs tiek novērtēts!



Viena Mīlestība!



bottom of page