top of page

12. nedēļas atskats

Mainīgs un mānīgs šis pavasara laiks, te saule spīd, te lietus līst, bet lēnītēm nesot gaismu un siltumu ne tikai sirdī.

Arī mēs, ķerot šos gaišos mirkļus, esam apkopojuši jaunu aizritējušās nedēļas atskatu, kas bija samērā mierīga, bet tanī pat laikā mūs apgādāja ar interesantiem jaunumiem.


Pirms ķeramies klāt atskatam, iemetīsim aci aizritējušās nedēļas TOP’u balsojumos.


11. nedēļas TOP3 Dziesmas

1.vieta

Dee.Three x Packman - Teleporta Telpās


2.vieta

ansis x rolands če x Kristīne Balanas - Pīle


3.vieta

Человек Тени x МаксимФист - Эскапизм


11. nedēļas TOP3 Bīti


1.vieta

KAZH - Alone In A Room


2.vieta

At94 - UFA


3.vieta

Thomas Haze - Breakthrough



Aizritējušās nedēļas notikumu atskats Latvijas Hip-Hop’ā



Pēc ilgākas pauzes kā solomākslinieks Punkts uz I beidzot mūsu ausīm nodod jauno albumu. Interesants, eksperimentu bagāts, varētu teikt pat netipisks, bet tanī pat laikā piesaistošs albums. Albums, kurā jebkurš atradīs kaut ko sev, jo katrā dziesmā var just atdevi labas kvalitātes sasniegšanai. Vēl viens albums, ko var droši pievienot “paklausīties ik pa brīdim” sarakstam.

“Mans jaunais albums “Svars” nu ir pabeigts. Tagad tas ir nost no maniem pleciem un Jūsu rīcībā.

Mana personība, mana grēksūdze, mans balanss starp materiālo un garīgo pasauli, daļa no tā, kas Es esmu tagad un, ko es nesu, ņemu no un dodu savam visumam.

Jūtos svētīts un bezgala pateicīgs par iespēju darīt savu sirdslietu šajos savādajos laikos, par cilvēkiem, kas iet ar mani vienā solī, atbalsta un tic man, tieši tāpat kā es ticu tam, ka šis ir kaut kas vairāk. Mēs kopā darīsim lielas lietas.

Un tam ir liels Svars.” - Punkts uz I




Kaut kas jauns, svaigs, nedaudz savādāks.

Amanito (v/z Mušmire no 371 Battle Last Dance sezonas) ar albumu “Mushroom Season”.

“Kādu dienu es chilloju zem koka, līdz kāds jauns džeks mani pacēla un aizveda mājās. Tur viņš nez kāpēc nolēma mani norīt. Es daudz par to nedomāju līdz brīdim, kad sapratu, ka varu savienoties ar viņa apziņu, un tad sākās jautrība.

Kamēr es mācījos kontrolēt šo jauno ķermeni, kuru es biju pārņēmis, es sapratu, ka ar to varu radīt daudzas skaņas un runāt daudzās valodās. Diezgan ātri es iemācījos dziedāt un likt kopā vārdus. Es atradu pildspalvu, papīru, un sāku rakstīt…” - Amanito




Ar vien biežāk Radio SWH Priekšnamā parādās reperu vārdi. Šoreiz šo sarakstu ir papildinājis Pafs ar dziesmu “Vispār”.

Līdzās atrodams arī Grafomāns ar dziesmu “Miljonu Meitene

Aizej un nobalso!!!

Pafs

Grafomāns




Apvienības FUNKCIJA biedrs f6 LEX nodod izvērtēšanai savu pirmo solo projektu, mixtape “Maksimālais Ātrums”.

“Miksteips “Maksimālais Ātrums” ir mans pirmais mazais solo projekts. Ar nosaukumu mēģināju pateikt to, ka es tikai un vienīgi progresēju, pilnīgi visu laiku esmu maksimālajā ātrumā un tas tikai kāpjas. Mūziku taisu jau gandrīz divus gadus un nolēmu, ka beidzot ir laiks izmest kādu mini solo projektu. Ideja par miksteipu radās diezgan spontāni un viss, ko tajā var dzirdēt ir ne vecāks par divām līdz trīs nedēļām. Es pēdējā mēneša laikā esmu stipri izmainījis veidu kā ierakstos, un, ja iepriekš biju sarakstījis visu dziesmu jau ejot pie mikrofona, tad šajā miksteipā gandrīz nekas nekur nav pierakstīts. Viss ir nācis izdzirdot bītu, divreiz nedomājot un pa taisno spitojot iekšā miķī pirmo, kas nāk prātā. Man pašam personīgi liekas, ka mūzika ko es taisu tādā veidā ir daudz autentiskāka un domāju, ka pieturēšos pie šīs tehnikas arī nākotnē.

Miksteipā ir piecas dziesmas. Par pirmajām divām lieku komentāru nav, taču trešā ir ar manu houmiju Butleru un pēdējie divi gabali ir remixi štatu reperu dziesmām, “Coi Leray - No More Parties” un “NBA Youngboy - Untouchable”. Kā jau teicu, miksteipā ir tikai piecas dziesmas, taču bītu, stila un sajūtu ziņā tās viena no otras atšķiras. Iemesls tam ir tas, ka vēljoprojām cenšos atrast savu joslu, kurā gribu palikt. Mēs tikai palielinam tempu, FUNKCIJA!” - f6 LEX




Savu dekādi Latvijas Repā svin artis no 3PK, dodot mums iespēju paceļot laikā un dzirdēt dzirdētas un varbūt nedzirdētas dziesmas, savā dekādes dziesmu izlases mini seriālā, kas sastāvēs no trīs daļām. Lielisks veids kā nosvinēt šāda veida notikumu. Visu Cieņu. Un novēlam, lai radošums neizsīkt un vairāk šādus dekāžu muzikālos seriālus. Tik uz augšu!

“Milzīgs sveiciens visiem.

Šis ir manu dziesmu apkopojums, varbūt varētu saukt par sava veida izlasi, bet es neesmu šeit apkopojis, manuprāt, krutākās vai klausītākās dziesmas, bet tieši pretēji - es izvēlējos dziesmas tā, lai būtu lielāka iespēja tam, ka Tu tās neesi dzirdējis.

Tā kā es repoju no 2009. gada, tad simboliski izskatīju dziesmas desmit gadu laikā no tā brīža.

Šeit Tu dzirdēsi dziesmas, kuras ir tapušas līdz 2019. gada decembrim.

Pirmā dziesma, kuru atļāvos šeit iekļaut būs no 2011. gada un tālāk viss ies hronoloģiskā secībā.

Būs dzirdamas dziesmas, kuras joprojām ir pieejamas vai dziesmas, kuras kādreiz ir bijušas pieejamas, bet tagad vairs nav.

Visa šī lieta tiks sadalīta trīs daļās:

Šajā jeb pirmajā daļa būs dziesmas no 2011. līdz 2013. gadam, otrajā daļā - 2014. un 2015. gads un trešajā daļā - no 2016. līdz 2019. gadam.

Pirms katras dziesmas pastāstīšu kādu atgadījumu par dziesmas tapšanu vai kādu notikumu, kas noticis tajā laikā.” - artis 3PK




Aizvadītājā nedēļā mums bija vairāki jubilāri


Edžons (Kreisais Krasts)

Kaņepe

Daudz laimes Jums pagājušajos svētkos!




Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:


Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info kas tev ir svarīgs, tad droši dodies uz mūsu komūnas čata kanālu Discord:


Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:


Vēlies atbalstīt projektu finansiāli, tādā veidā ieliekot savu artavu projekta tālākā attīstībā. To vari izdarīt ar ziedojumu projekta PayPal kontā:


Liels paldies par Tavu atbalstu, par to, ka seko līdz tam, ko mēs daram un mums ir liels prieks par to, ka spējam turpināt darīt un apzināmies, ka mūsu darbs tiek novērtēts!



Viena Mīlestība!

bottom of page