top of page

36. nedēļas atskats

Jauna nedēļa, jauns atskats uz aizvadītās nedēļas notikumiem un muzikālajiem jaunumiem. Aizvadītā nedēļa ir bijusi gana darbīga un mūzikāla. Saule mijas ar lietu un mūzika mijas ar pasākumiem, kas bijuši visu nedēļu, katru dienu. Un kāda bijusi jūsu nedēļa? Ceram, ka pietiekami darbīga un mūzikas pilna.

Laiks apskatīt, kas sastrādāts šajā nedēļā.



Jaunākās dziesmas


Berzs & Kruminsh - Ceļš


Interesants bīts, izteikts jaunās skolas skanējums - tādu saiferu sarūpējis šogad Ghetto Games.

Ghetto Games 2020 Cypher (Kay Jay X Steps X Prusax X Locco X Su$hi TakeØut)


Felkers - Vai tu tici mīlestībai?


Ļoti reta parādība Latvijas Hip-Hop’a scēnā - divas dažādas valodas uz viena bīta. Interesants gala rezultāts.

Rafiks X DzhaHaze - Zini Mani


Shadow Crow - Mamacita


Elijs & Dāvids Gleške - Svinam


Maru turpina aktīvi un neatlaidīgi cept medus maizes.

Kvalitāte aug ar katru gabalu, prieks klausīties.

Maru Skorpions - Send


Shadow Man - Ничего Не Остаётся


Mufasah x RAYMO - Бокалы вверх


Sudrabu Aifs - SINEPES & MEDUS


3adatu stagars - limo lido feat. Pionieris


Nātre - Oda Cerībām


Distxrd - HUH?


RYAN X 2SL - BENJAMIN FRANKLIN


darius x kaaravs - Dzīves Acapella


Maikijs - Friends With benefits


OBEN - Вечерний трёп


XRL - Zaudēju kontroli


NeoStas - Завтра Будет Лучше


Brīvrunu Projekts turpina iečilot ielās un parkos, iepriecinot cilvēkus ar brīvrunu plūdumu otrajā epizodē


REY- Самоизоляция



Jaunākie bīti


Silins Beats - Tribute


Ivory Beats - Detroit


webby - Space Travel


LEEROY TRIPPIN' - THEN WHAT


DXIVI$$ - EYEZ IN THE BACK


Panama - Clout


BeatGoon - Dream


Pre'set - Cold


Beat Macheen - Did It On Em


Ivory Beats & Desro - Virus


Molotovs - Veldres ielas yobanās nodarbības


Ivory Beats & nfeparis - Scene


webby - Void


Ivory Beats & nfeparis - Daily


Teacha & MXGA - Zone


Mimicus Type Beat - Space Cake


BeatGoon - Bandz


Jacques of S'T'A - Windy Jazz Band


Ivory Beats & Daniel Taylor - Axis



Citi jaunumi


100 Tonnas Kultūras un tik pat daudz tēmu sarunā ar xantikvariāts, podkāsta 62. epizodē.



I MEAN LOVE ar draugiem turpina veidot podkāstus un ir izlauduši trešo epizodi podkāstam “I MEAN RUNĀ”, viesos Andris Epners.



Idus Abra dzīvā sesija Domofons. Koncertu papildināja DJ duets Swefi, Sirds Swaggers un Gints Smukais (ģitāra). Koncerta programmas saturā bija viss no Abras MENU - pārītis gabalu no albuma “Prelūdija”, nedaudz brīvrunas, nedaudz improvizācijas, to visu pārlejot ar laba noskaņojuma mērci.



Atpakaļ Nākotnē ar Ozols.

Karsts Karsts arhīvs papildinās ar Ozola kompozīciju "Neko 2005", kas tika izdota 2000. gadā - 5 gadus priekšā savam laikam. Ozols arī joprojām paliek kā viens no reperiem, kas atrodās priekšā laikam. No kura gada varētu būt Ozola jaunā relīze "Yauda?"



Radio Pieci “Naktslokālā” paviesojās ŪGA, sarunas, atbildes uz klausītāju jautājumiem un piecas ŪGAs izvēlētas dziesmas. Kāpēc tieši tāda izvēle un kas par dziesmām? Skaties ierakstu:



Karsts Karsts Jautājums un šoreiz atbild Deniss (Kreisais Krasts), īsi, konkrēti un kodolīgi.



#alexfoxz - 5 elements (EP)


Pats albums un dziesmu apraksti ir krievu valodā, lai tiem kuriem krievu valoda ir sarežģīta, lai var saprast vismaz dziesmas domu, vēstījumu, mēs šos aprakstus pārtulkojām.


Kas ir 5 Elementi un kapēc tieši tāds nosaukums?


- Tieši ar šo albumu un šiem 5 ierakstiem es gribēju parādīt un pārnest klausītāju visos cilvēka emocionālajos stāvokļos. No naida līdz mīlestībai - 5 soļi!


Pirmais stāvoklis: Ieraksts FANTOMS - DUSMAS un NAIDS (orģ.val. Phantom (feat. Killov)). Pērkons, tuvojas vētra, Tu esi dusmīgs uz visu pasauli, uz visu, kas ir apkārt un esi gatavs iznīcināt visu, kas atrodās tavā ceļā. Ierakstu ļoti palīdzēja papildināt Killov, ar savu interesanto skanējumu un enerģiju!


Otrs stāvoklis: Ieraksts GŪSTEKNIS - SKUMJAS un APJUKUMS (orģ.val. Пленник (feat. Slow Motionz)). Pēc pērkona līst lietus, Tu esi sagrauts un apmaldījies. Apkārt neviena nav, Tu nezini kur iet, Tu nezini kāda būs Tava rītdiena. Simtiem jautājumu, uz kuriem nevar atrast atbildes. Paša Slow Motionz (Pāvels Lobanovs) ļoti labi papildināja ierakstu ar savām dziļajām pārdomām par šo tēmu!


Trešais stāvoklis: Ieraksts ES VEDU, KURP DODOS PATS (orģ.val. Я Веду Куда Иду Сам (feat. DzhaHaze & Fuma)). Vilciena skaņas, Tu izvēlējies pavisam citu ceļu un neesi drošs ka izvēle bija pareizā, bet tu akli uzticies sev un sirsnīgi tici, ka viss izdosies. Viss tagad būs citādi. Atpakaļ ceļa vairs nav! Šeit man palīdzēja DhzaHaze un Fuma, dažādu laikmetu pārstāvju stāsti par savu personīgo pieredzi!


Ceturtais stāvoklis: Ieraksts MELODIJA (orģ.val. Мелодия). Lidojums, jūras skaņas, miers. Tu saproti, ka vairs nekas nebūs tā, kā iepriekš. Tāpēc tu meklē harmoniju ar apkārtējo pasauli. Soloieraksts.


Piektais stāvoklis: Ieraksts LĪDZI TEV (orģ.val. За Тобой (feat. Viktoria & Platto)). Dabas skaņas, vasaras noskaņas skaņas, silta rītausma. Beidzot tu atradi to, kā tev tik ļoti pietrūka – Mīlestības! Platto (Alekss Platto) un Viktoria (Viktorija Balabkina) papildināja ierakstu ar lielisko darbu un noskaņojumu!



Что такое 5 Элементов и почему именно такое название?


- Именно этим альбомом и именно этими 5 треками я хотел показать и пронести слушателя через все эмоцианальные состояния человека. От ненависти до любви 5 шагов!


Первое состояние: Трек ФАНТОМ - ЗЛОСТЬ и НЕНАВИСТЬ. Гремит гром, приблежается буря, когда Ты зол на весь мир, на все что вокруг себя и готов уничтожить все на своем пути. Трек очень грамотно помог разбавить Killov своим интересным звучание и энергетикой!


Второе состояние: Трек ПЛЕННИК - ГРУСТЬ и ПОТЕРЯННОСТЬ. Льет дождь после грома, Ты опустошен и потерян. Вокруг никого нет, Ты не знаешь куда идти, не знаешь каким будет твой завтрашний день. Сотни вопросов на которые не найти ответов. Паша Slow Motionz (Павел Лобанов) очень хорошо разбавил трек своими глубокими размышлениями на эту тему!


Третье состояние: Трек Я ВЕДУ КУДА ИДУ САМ - Звуки идущего поезда, Ты выбрал путь, совсем иной и не знаешь ли это был правильный выбор, но ты слепо доверился самому себе и искренне веришь в то, что все получиться. Что все будет теперь иначе. Назад пути уже нет! В этом мне помогли DhzaHaze и Fuma, представители разных эпох рассказывая свой личный опыт!


Четвертое состояние: Трек МЕЛОДИЯ - Перелет, звуки моря, умиротворение. Ты понимаешь что не будет ничего уже как прежде. Поэтому Ты ищешь гармонию с окружающем миром. Соло трек.


Пятое состояние: Трек ЗА ТОБОЙ - Звуки природы, звуки летнего настроения, теплый рассвет. Ты наконец - то обрел то, чего Тебе так не хватало - Любви! Трек дополнили отличной работой и атмосферой Platto (Алекс Платто) и Viktoria (Viktorija Balabkina)!


Ieraksts/Mix/Mastering: #South95Records (Manchester, Uk).

Informatīvais atbalsts: LvHH.Lv LvHH.Lv - Хип-хоп в Латвии & HIP-HOP no LV





Aizvadītājā nedēļā mums bija arī vairāki jubilāri


Berlina

DJ Valns

Pluto

Pre’set

Daudz laimes Jums pagājušajos svētkos!



Liels paldies par Tavu atbalstu, par to, ka seko līdz tam, ko mēs daram un mums ir liels prieks par to, ka spējam turpināt darīt un apzināmies, ka mūsu darbs tiek novērtēts! Tiekamies nākamnedēļ jau jaunā atskatā!


Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:

Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info, kas tev ir svarīgs,tad droši raksti kādā no mūsu čatiem - Whatsapp/Telegram:


Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:

Mūsu e-pasts: hhnolv@gmail.com



Viena Mīlestība!

bottom of page