top of page

32. nedēļas atskats

Ir pagājusi vēl viena muzikāli raiba nedēļa, kas mūsu komandai bijusi piedzīvojumu pilna. Un kā ar jums? Skatamies, ka mums darba apjoms turpina pieaugt. Katra diena nes jaunu skaņdarbu un iespēju piemeklēt kādu pasākumu nedēļas nogalei. Arī daļa no mūsu komandas ir bijuši atpūsties, par to varēsi lasīt nedaudz zemāk.


Jaunākās dziesmas


Jau iepriekšējā atskatā bijām minējuši, ka puiši no Kreisais Krasts prezentē savu jaunāko dziesmu Vārdu Piegāde. Daļa no jums to jau bija dzirdējuši gan prezentācijā, gan afterītī, bet visiem parējiem šāda iespēja tika dota pagājušās nedēļas pašā sākumā.


Eliots - Labenieks


Izpildītājs Silinshm bija viens no tiem, kas piedalījās Freestyle pasākumā, kuru organizēja Nātre un tas salīdzinoši nesen notika Kandavā. Viņi kopā ir radījuši dziesmu ar nosaukumu Laikam Laikā.


Shadow Crow - Liesma padzisīs


Raksturs ir viens no tiem izpildītājiem, kuram mājas ir Liepājā. Mēneša beigās viņš organizē festivālu un par to var vairāk uzzināt apmeklējot mājas lapu www.raksturs.com. Aizvadītajā nedēļā viņš citiem nodeva vērtēšanā dziesmu - Kaifs.


Dzejnieks P

Tas Nav Droši_Demka


Auksti


Par dziesmu, ko izdeva Edgars Sniegs, kurā dalību ņēma arī E.V. un Pēteris Upelnieks, un kuras nosaukums ir Dod man vēl, pats dziesmas autors izsakās šādi: “Dziesma “Dod man vēl” ir simboliska un īpaša ar to, ka uz bīta satiekas Brīvrunu Projekts vecākais un jaunākais dalībnieks. Par vecāko nav jautājumu, bet jaunākais ir Kārlis Pauls Šēnhofs – vairāk nekā daudzsološs reperis ar skatuves vārdu E.V. Viņš jau paspējis izdot vairākus solo albumus un drīz vien debitēs Kreisais Krasts platē.


Rassell x Grafomāns x Kris Brand - Skrien cauri dzīvei


Rafiks - 1acs Ciklops


STARIAD - Не тебе


Ginger Mane x March - Smoke Buddha


K R I K S I H - KAMER DZĪVS


Sudrabu Aifs - Machine Gun Reps pied. Sudrabu Sirds (Birch Please remikss) https://youtu.be/dxBn5REYzBc


Nātre piedāvā izvērtēšanai vēl vienu gabalu “Rupors” no gaidāmās relīzes “Pazudušie Ieraksti 3”, kuras disks tiks prezentēts 22.augustā


TRIAKIRU - КОЛДУН


Ozols - Nāves ēnā


artis - nekam nav vainas


Pēc ilgākas klusuma pauzes, pie mūzikas atgriezies Maķis un savu atgriezšanos atzīmē ar dziesmu Dekors.




Jaunākie bīti


Ivory Beats - Giza


Thomas Haze - You And Me


YeahGor - 90's Oldschool Boom Bap Type Beat Hip Hop Instrumental


Purple Six Beats - We Soo


Ivory Beats - Captain


Ivory Beats - Lawbreaker


SLAVZ - ONE BY ONE


Fisha - React quick


PANAMA - Twilight


Ivory Beats - Express


Ivory Beats - Sypsia


Udes Beats - Night night


dotConcept - unfinished stuff




Citi jaunumi


Rīmdari un Baiba Bite ar dziesmu “Nesatikšanās” piesakās Ondo.lv konkursam. Nobalso arī tu un palīdzi Rīmdariem tikt pie galvenās balvas.


Tagad visi 3 “MESA” CD pieejami - Grāmatnīcas "Jānis Roze"!


Normis Simpsons ar dziesmu “Trūkst pacietības” pieteica sevi Radio SWH Priekšnamā.


Turpat līdzās arī atrodas Mazirbe ar dziesmu “Dupši”.


NOBALSOJIET un palīdziet Brāļiem pakāpties topā augstāk.

Ievērtē šo!!! Panda Battle 1/4 fināls, kas izskatās, ka turpinās. Cooool!


Tas notika, pat kovidnieks to nespēja ietekmēt!

xantikvariāts - Ielu Sapņi Un Murgi (miksteips) ir gaisā...


Karsts Karsts turpina papildināt rubriku “Arhīvos ir”, šoreiz pievienojot arhīvam repa klasiku no Gustavo daiļrades - E.V.I.T.A. aka "Es vienkārši izkūstu Tevi atceroties".


Starp citu, gan par E.V.I.T.A., gan Gustavo daiļradi vispār, ar Arstarulsmirus izrunājās Karsts Karsts leģendārajā trīs (!) stundu podkāstā! https://youtu.be/mR0utBxY-zo


Karsts Karsts - "Mana Tinte" ar JeeKaa


SALT-N-PEPA - SHOOP | Choreography by PRO/X


ansis paviesojās Radio SWH raidījumā “Ēteriskais Randevu”. Visu sarunu meklējat Radio SWH arhīvā, kalendārā paņemot 8.augustu un trešo ierakstu pēc kārtas (oranža poga ar uzrakstu 3.stunda)



Arī aizvadītājā laikā varēja redzēt, ka tiek turpināts sūtīt pieteikumus uz #371LastDance. Un tie bija:


Irsis


Mazais Ruudiz


VINILLS


Balderis


Ods


Maru Skorpions


Darius


SERPENTĪNS


Bobijs Varenais Šāvējs


FĪREKS


Aizvadītājā nedēļā mums bija arī vairāki jubilāri


Malish

55tais

Flabbijs

AlexFoxz

Daudz laimes Jums pagājušajos svētkos!


Aizvadītajā nedēļā mums bija iespēja paciemoties ChaulaTV un pastāstīt pašiem par sevi. Kas esam, cik cilvēki ir mūsu komandā un kādi ir mūsu plāni uz tālāko nākotni. Paldies Ērikam Saksonam par doto iespēju. Ja vēl neesi redzējis to, tad klikšķini uz linka, kas atrodas zemāk.



Pasākumu atskats


HIP HOP BLOCK PARTY 2020

Jau vairākus gadus,arī pie mums Latvijā, tiek organizēts pasākums, kas ir tieši saistīts ar HIP-HOP kultūru. Šogad tika svinēta 47. dzimšanas diena. Šis ir nozīmīgs vecums un,kā parāda arī paši pasākumi, katru gadu tie kļūst ar vien interesantāki un daudzveidīgāki.

Šis gads, kultūrai kopumā, ir bijis gana smags saistībā ar globālām problēmām, kas mūs visus vajā vēl šodien, bet neskatoties uz to, bija iespēja svinēt dzimšanas dienu visiem kopā.


Tā kā daudzi citi pasākumi bija pārcelti, tad sanāca, ka tieši 8.augustā notika vairāk kā 7 dažādi ar kultūru saistīti pasākumi, kas deva ļoti plašu izvēli un sāka atgādināt pagājušās vasaras pasākumu birumu. Jānovēl, kaut tas tā turpinātos.


Bet nu jau vairāk par pašu BLOCK PARTY. Lielais paldies ir jāsaka Rich Master par viņa uzņēmību un centību, organizējot šo dzimšanas dienu. Tas ir liels darbs, kas tiek izdarīts un mūsu komanda augstu vērtē šo darbu.



Lokācijas vieta ir tā pati, kas citus gadus - Autentika. Ieeja bija vaļā jau no 14:00, kad varēja ierasties grafiti mākslinieki un darboties ar zīmējumiem pie sienām. Paralēli tam, tika dota iespēja atnācējiem iejusties DJ lomā un padarboties pie platēm. Pa dienu, džeki no Turntablist Latvia rīkoja Scratch Jam sesiju.


Vakaram tuvojoties, bija iespēja dzirdēt vairākus zināmus DJ - Valns; Leeroy; Amega un vakara izskaņā pie pults savu augsto prasmi un kvalitāti rādīja AG. Uz vietas bija pieejams arī brīvais mikrafons, kuru izmantoja vairāki apmeklētāji, lai skaitītu frīstailu. Liels pārsteigums bija apkārtējiem, ka vienā no brīžiem pieslēdzās arī meitene vārdā Elīza un labi pārsteidza atnācējus ar tekstu, tempu un kvalitāti. Frīstailu varēja dzirdēt arī no tādiem izpildītājiem kā: Bruolāns; Burlax; Pluto; March; Fisha un Jacques of S'T'A.

Viens ieteikums visiem - šo pasākumu ir vērts apmeklēt, jo tas iedod nepieciešamo vaibu, parāda, kāda patiesībā ir hip-hop kultūra un mēs kā tās dalībnieki.


Ar nepacietību gaidīsim nākamo gadu un nākamo dzimšanas dienu! Tev tur noteikti vajadzētu būt!


Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:



Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info, kas tev ir svarīgs,tad droši raksti kādā no mūsu čatiem - Whatsapp/Telegram:



Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:


Mūsu e-pasts: hhnolv@gmail.com


Viena mīlestība!


bottom of page