top of page

29. nedēļas atskats

Aizvadīta kārtējā nedēļa, nedēļa, kas bijusi labas mūzikas un sabiedrības pretrunu pilna. Vai jau dzirdējāt par notikumiem Tērbatas ielā? Ir neliela viela pārdomām par visu šo ierobežojumu esamību. Prieks, ka jaunas mūzikas izdošanu neviens vēl nav centies ierobežot. Arī mūsu komanda cer, ka drīzumā jau varēsim doties uz koncertiem, festivāliem un citām atpūtas vietām. Un tagad varam ķerties klāt tam,kas nedēļas laikā ir publicēts.

Jaunākās dziesmas


Grafomāns un Sandija Fridrihsone - Klusums


Šaks - Vēstule pagātnei


Pīķis - Strūklaka


Otto - Laikapstākļi


Shadow Crow ft. DISTXRD - SLB


KRAHMALEV - La La Land


BBYRAGE - DABU PIZDI


st4rface - toxic dreams


Nātre pied. Kristaps Zutis - Pēcvārda vietā


Singapūras Satīns - Bambaleo


Sudrabu Sirds pied. Idus Abra - Tuneļa Redze


VERY COOL PEOPLE ansis Edavārdi - Pacel Savu Balsi


Silinshm - Pagājušā Piektdienā


Ginger Mane - Feels Good


RAYMO feat. Mufasah - Каждый день


Shadow Man - К Звёздам


Elijs - Vienmēr


Shadow Crow - EST


WX & Jacques of S'T'A - ROZE STIKLĀ


Artuuro Schizo Phrenos - Launags


Šaks - Vieglāk pazust (DISTORTED)



Jaunākie bīti


Panama - Damage


Thomas Haze - Regret


Elgrounde Beats - Italy


Ivory Beats - Risk


Elgrounde Beats - Burn One


Ivory Beats - Slaughter


1s ViensEss - MADAFUKAZZ


Ivory Beats - Puff


Elgrounde Beats - Call Me


BISHOPbenz. - Manilla


jirgensons - Charan-go


YeahGor - Underground Rap Beat Oldschool Hip Hop Instrumental


Thomas Haze - Trapped


stanic beats - never


LostLaura - Dried Ocean


Udes Beats - 666 chambers



Citi jaunumi


Jenota akcija

Arī mēs centāmies palīdzēt Jenotam! Katram bija iespēja ziedot Jenotam 2 eiro, kas dotu iespēju iegādāties jaunu datoru. Jauns dators palīdzētu ātrākai materiāla apstrādei un dotu iespēju kļūt vēl produktīvākam. 30 stundu laikā gandrīz 200 cilvēku atsaucās, un nepieciešamā summa tika savākta. Paldies ikvienam, kas piedalījās šajā akcijā!




Protesta akcija pie Saeimas nama


Aizvadītajā nedēļā notika protesta akcija, kur Miks Galvanovskis bija viens no organizatoriem. Uz šo protesta akciju bija aicināts ikviens, kam nav vienaldzīga Latvijas izklaides industrija. Īsi pirms akcijas sākuma, pasākuma ielūgums tika izdzēsts no Facebook puses, bet tas neliedza cilvēkiem tomēr atnākt. Par šo protesta akciju sociālajos tīklos aktīvi izteicās arī mūsu mūzikas pārstāvji, aicinot iet un piedalīties.


Arī mēs no savas puses bijām aizgājuši, lai piedalītos tajā. Mēs esam par izklaides industriju Latvijā, jo, ja nebūs iestādes, kas var uzaicināt pie sevis mūziķus un tiem par uzstāšanos arī samaksāt, pazudīs tas, par ko mūsu kultūras izpildītāji jau izsenis tika runājuši. Vēl vairākus gadus atpakaļ, hip hop izpildītājus nekur neaicināja un tikt kādā bārā/izklaides vietā ar savu koncertu bija ļoti grūti. Ja tiks pazaudētas šīs iestādes, tas iedragās arī mūsu kultūru.


Paldies gribam teikt tiem Hip Hop kultūras cilvēkiem, kas dalījās soctīklos ar aicinājumu piedalīties, gan tiem, kas bija atnākuši, lai ar savu klātbūtni izteiktu savu atbalstu.



Ritvars - Mans Ceļš EP

Vai lejupielādē albumu Ritvara mājas lapā:

Minialbumam ir piecas kompozīcijas, visas dziesmas tika izveidotas 2019. gadā, izņemot tā singlu “Mans ceļš”, kas tika izveidots 2020.gada martā. Dziesmu apstrādē piedalījās tādi pazīstami skaņu inženieri, kā Ingus Šusts (Punkts uz I) no ‘’Kreisā Krasta studijas’’ un Jānis Kalve no ‘’Labo Ierakstu studijas’’. Lai papildinātu šo albumu un radītu vecā stila Hip Hop noskaņu, vienā no kompozīcijām ir piedalījies slavenais Mixmāster AG, kas ar savu bagāto pieredzi, iespēlēja skreča jeb švīku partiju uz skaņu lentas magnetafona.



Discord Remix Battla otrā kārta ir veiksmīgi noslēgusies.


Kreisais Krasts - Flekksinonem REMIX UZVARĒTĀJS IR Pre'set

APSVEICAM!!!

Pārējo dalībnieku remix’i:


Neliels ieskats par to kas notika Kandavā (11.07.2020), no Burlax (šī Battle uzvarētāja) skata punkta.


371 Clique - 3ās sezonas izziņošana un informācija par šo sezonu.


Mafija ar Bārdu

Aizvadītājā piektdienā, Krišjāņa Barona ielā 78, kur atrodas Drunken Rabbit, tika aizvadīta pirmā spēle: Mafija ar Bārdu.

Spēles organizātors un vadītājs ir mūsu pašu hip hop izpildītājs - Bārda (Raimonds Blisins).


PAR SPĒLI:

Mafija ir lomu spēle, kura balstīta uz savstarpēju cilvēku individuālu un grupas komunikāciju. Spēles lomas ir viens vadītājs (Bārda- Raimonds Blisins), policists, vismaz divas mafijas, viens ārsts. Lomu skaits var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita. Spēles ideja - mierīgie iedzīvotāji mēģina atrast kurš ir mafija. Mafija tajā pat laikā, uzdodoties par mierīgo iedzīvotāju, mēģina aizdomas uzgrūst uz kādu no mierīgajiem iedzīvotājiem.


Arī mēs bijām devušies uz šo spēli. Tas ir ļoti interesants veids kā pavadīt vakaru, iepazīties ar citiem cilvēkiem un iegūt patīkamas emocijas.


Seko līdzi Drunken Rabbit, un uzzināsi drīzumā jau par nākamo spēles partiju.




Liels paldies par Tavu atbalstu, par to, ka seko līdz tam, ko mēs daram un mums ir liels prieks par to, ka spējam turpināt darīt un apzināmies, ka mūsu darbs tiek novērtēts! Tiekamies nākamnedēļ jau jaunā atskatā!

Seko mums, dalies ar jaunumiem, sev tīkamu saturu un meklē jaunāko informāciju kādā no mūsu platformām:

Izsaki savu viedokli, diskutē ar citiem sekotājiem, uzzini jaunumus vai meklē papildus info, kas tev ir svarīgs,tad droši raksti kādā no mūsu čatiem - Whatsapp/Telegram:

Ja vēlies iesūtīt savu mūziku, kļūt par daļu no komandas vai vienkārši uzrakstīt kaut ko, ko vēlies, lai mēs izlasām/publicējam/saglabājam arhīvos, droši raksti uz e-pastu:

Mūsu e-pasts: hhnolv@gmail.com

Viena mīlestība!




bottom of page