top of page

23. nedēļas atskats

Hei!

Kas jauns ir Tavā pusē? Vai visas takas un vietas esi apstaigājis? Noteikti ieraksti zem posta, kur esi bijis.


Kas jauns HH pasaulē? O, tur notiek lieli notikumi un kas ir zīmīgi, jebkuram ir iespēja piedalīties, ņemt dalību un iespējams, būs kāda jauna zvaigzne, bet par to jau zemāk mūsu nedēļas atskatā.


Kas ir mūsu nedēļas atskati un kāpēc tie ir?

Mēs esam pieraduši šajā laikā būt aizņemti ar visu ko un ir grūti izsekot visiem un visam. Pat esot par sekotājiem mums FB vai IG, vai vēl kur citur, var palaist garām jaunumu, kas ir nācis klajā. Tāpēc mēs, no savas puses, apkopojam visu, kas ir noticis nedēļas ietvaros, lai jau Jūs tālāk varētu dalīties ar šo materiālu un sekot līdzi savam mīļotajam izpildītājam.


Pagājusī nedēļa bija interesanta. Kādi atkopās no ballītēm, citi aktīvi strādāja pie jauna materiāla un te nu ir rezultāts tam, kas notika pagājušajā nedēļā.


Mēs FB grupā esam sākuši apsveikt jubilārus. Info vēl nav pilnvērtīgs , bet vienai daļai mums ir informācija par dzimšanas dienām. Jo ļoti daudz no mums grib pateikt paldies mūsu HH izpildītājiem, par ieguldīto darbu un laiku attīstībai.


Neredzi savu mīļāko izpildītāju, vai zini kad tuvumā būs kādam jubileja? Raksti mums: hhnolv@gmail.com


Muzikālie jaunumi

Bīti (18)


Everything I Wanted (∆LΞX FΘXZ LoFi Remix)


Kruminsh Beat - Chill Pill


Webby – Vegas


Teacha

Whateva


Virtual


Atlanta


Goat


1s ViensEss


Ivory Beats – Casion


Perco


JAM - june c𝕳op


Birch Please


Kruminsh Beats – Sky


Ivory Beats – Warzone


Mvgnuwmusic – Detroit


Ivory Beats – Cloud


Panama – MOB


stanic – reality

https://soundcloud.com/stanicbeats/reality-prod-stanic



Dziesmas (26)


GENDALFS X KURZEMNIEKS - Pilsētnieks Laukos


Butlers – Viss ir Labi


Berzs & Kruminsh – Svinam


MUFASAH - Rude Russian


KKarlix 82 Reps - Tumsā pret straumi


NeoStas Ft. DzhaHaze - Не Видел Завтра


DzhaHaze - Keep It Real


Latgalīšu Reps - VOT TAI


NeoStas – Лампада


Krivuška - Izmirstošās Sugas


DzhaHaze ft NeoStas – Замес


DzhaHaze - Crime Time


LABĀ VĒSTS - MISSIJA


keiwayy - Uz Tusu


Šaks - Pēdējā Deja


Kruminsh Beats – Jump


XRL – Ēnas


Maru Skorpions - Nav Vairs laika


Factory Kingz – Underground kidz



Nelietis - Besī kad nav


Shadow Crow - RestInPeace ft. DISTXRD


Sudrabu Sirds & Aifs - Machine Gun Reps


OZOLS & INTARS BUSULIS - MANS CEĻŠ


M1lly111 - TĪRS STAFS


Maru Skorpions - Es Cenošos Aizbēgt


GUNTI$ - LĪDZ GALAM VĒL IR TĀLU




Citi jaunumi


Jau pirmajā jūnijā varējām dzirdēt Latvijas Rapper Tag #50. Kurš to izpildīja? Sniegs. Edgars Sniegs. Superīgs teksts un saturs. Patīkami ieskrāpēja vēsturi no atmiņām. Respect un paldies par šo.


Kurts atgādina par sevi un iespēju redzēt viņa līriku šajā saitā. Nav viss? Raksti viņam un būs.


Pasaules ietvaros notiek #hot16challange2 kurā piedalās repa izpildītāji un zīmīgi, ka no Polijas stafete ir iesniegta mūsu pašu puisim, kas ir no Ikšķiles un ir zināms ar saīsinājumu: E.V. Kā viņam sokas ar šo stafetes saņemšanu un realizāciju var redzēt te.


Iespēja visiem noklausīties sarunu ar puišiem no Latgalīšu reps. Sīkāk jau zemāk linkā.


Bītmeirku Diskord kontā tika izmests info, ka ir jauns etaps un tagad remix jātaisa Stepa dziesmai – Paranoja. Noteikumi dalībai ir šeit:


Daudzi lec nost, jo neiet pie sirds. Tomēr ir tādi, kas šo izaicinājumu pieņem un dod savu redzējumu par to kā tam būtu jāskan.


Birch Please


181h


dotConcept


Rīmdari ir kā jauna apvienība, bet viņu rindās ir jau zināmi izpildītāji. Par to jau sīkāk citu reizi, bet viņi izdeva vienai dziesmai (no EP) akustisko versiju. Sīkāk var dzirdēt šajā linkā:


Yo, KK FEAST ir atkal vaļā. Ejam visi tur un baudām labu maltīti. Kā viņi ziņo, tad nākamā nedēļā tur būs iespēja dzirdēt Silins Beats ar savu veikumu pie pults.


Par un ap Rīmdari var lasīt TVNET.


Palaidām garām vienu nesenu jaunumu, te jāsaka paldies, ka bija renew info par šo. Zutis un Dvīnes.


Viena no deju skolām, kas atsāk savu darbību ir Veizāna deju skola, apmeklē viņu lapu, lai uzzinātu ko vairāk par laikiem, kad notiek nodarbības kas Tevi varētu interesēt.


Jānis Krīvēns, jeb Krivenchi, jeb vēl kā citādi… pastāsta par to, par ko citi klusē un izliekas, ka viņus tas neskar un tas ir ļoti nopietni. Izlasi, dalies ar šo, jo iespējams, ka tas palīdzēs kādam Tavam draugam.


Delfi.lv ir redzama saruna ar Edavārdi. Par ko tur tika runāts, vari uzzināt šajā linkā:


Ritma institūts dod iespēju vairākiem DJ spēlēt savus setus un tos var redzēt gan FB, gan Twitch kontā. Aizvadītā nedēļa viens no tiem bija Kapteinis Reinis. Kā viņam gāja, var redzēt zemāk.



Grupa ReQi aprīļa sākumā, kas ir pirms 2iem mēnešiem izdeva dziesmu - ātrums. Tagad ir tapis arī video. To var redzēt te:



Aizvadītajā nedēļā mums bija trīs jubilāri:


Reinis Kapone

Jānis Krivuška

NeoStas


Daudz laimes!


Kopumā nedēļa ir bijusi ļoti pilna ar dažādiem jaunumiem. Prieks redzēt, ka bītu radītāji nāk ārā un atrāda savu veikumu aizvadītajā laikā. Tā pat prieks redzēt tik lielu birumu ar dziesmām. Gribas vēlreiz uzteikt XRL, par viņa izmaiņām dzīvē, par atteikšanos no vielām. Uzreiz ir jūtams citāds skanējums mūzikā, tekstā, tas arī redzams viņa veidotajos Live. Respect un tā turpināt. Aizvadītajā nedēļā bija arī vairāki Live, viens no tiem bija Birch veidotie video, vairāku stundu garumā strādājot pie bītiem un komunicējot ar tiem kas bija pieslēgušies. Noteikti kas tāds tiks atkārtots, un tikko tāda informācija būs mums, dosim zināt arī Jums.


Visbeidzot gribas uzslavēt Daugavpils BBoys un BGirls un visu to kustību, kas ir tajā pusē. Viņi ne tikai izcīnīja augsto vietu eiropā esošā pasākumā, bet ir radījuši arī kopīgu dziesmu ar bērniem. Lai arī krievu valodā, ļoti baudāmi un Respect arī no mūsu komandas.


Turpiniet mums sekot:


Whatsapp/Telegram:

Mūsu e-pasts: hhnolv@gmail.com


Viena mīlestība!

bottom of page