top of page

13.nedēļas atskats

Šis ir tas laiks, kad varam vēl vairāk novērtēt to, kas mums dots. Spēcīga veselība, laba mūzika un daudz brīva laika, ko izmantot savai izaugsmei un jaunu projektu izstrādei. Esošais stāvoklis sabiedrībā ir radījis sašutumus, radušies jauni ierobežojumi un aizliegumi, bet tas ir tikai mūsu pašu labā. Prieks, ka mūziķi šo laiku lieki netērē un dod mums iespēju baudīt jaunu mūziku.



Muzikālie jaunumi

Youtube


Muzikālā apvienība Kontraflovs arī šonedēļ mūs priecē ar ko jaunu. Šajā nedēļā publikai nodots skaņdarbs no albuma “Rajona Memuāri”.

KONTRAFLOVS X TRAKA MELODIJA X DJ IZZY ILL - BEIGU PIEZĪME

Sen nebija pieejams jauns materiāls no izpildītāja Fakts. Pagājušajās nedēļas sākumā, savā skanējumā, mūs iepriecināja ar dziesmu – Sienas.

Goča šonedēļ mūs priecējis ar skaņdarbu Paģiras.

Demar - #24

Šis izpildītājs turpina augt un šis nebija vienīgais skaņdarbs, kuru viņš pagājušajā nedēļa nodeva mums visiem. Tas ir Uzeens ar dziesmu - Kas te tagad būs?

Šaks - Tavs robots.

Prieks dzirdēt, ka 3PK ir dzīvi un aktīvi. Un jaunumu no savas puses mums sagādāja Sprūds ar dziesmu – daudz.

Nalim ar jaunu dziesmu - Chunga Changa (prod. by Pretty Scream) Prieks, ka arī krievvalodīgais reps turpina iekarot mūsu apskatus un jūsu sirdis.

Mufasah iepriecināja ar jaunu dziesmu - No Canon.

Дикий Диктор/LRR - О том о сём. Šo izpildītāju viena daļa iepazina caur Panda Battle, citi caur citiem projektiem. Vairāk viņa darbus var atrast soundcloud'ā un youtube.

MsiiVO & Uzeens - Stacijas Ieraksti. Nu re, šis ir otrais skaņdarbs, kurā dalību ņem Uzeens.

KRAHMALEV, PETUNOV, ZASHLOW - #КОРОНАРЭП – Paskatoties uz situāciju valstī, tikai izdota dziesma, lai mājās sēdēšanu padarītu interesantāku.

BŪRS – PAMATI.

Дикий Диктор – Гонор.


Lucky Mane - We're Not The Same (feat. Eissa). Šis izpildītājs mums bija jaunums, agrāk nebijām dzirdējuši. Tagad nododam jūsu ausīm un vērtējumiem.

RAYMO - Олимпиада (Премьера трека, 2020). Bija prieks dzirdēt ko jaunu arī no šī izpildītāja.

Felkers - Pa naktīm

BRUNO REISS – ELLĒ


Soundcloud


Arī šajā platformā ir atrodami jaunumi iknedēļu. Te cilvēki dalās ar radītiem skaņdarbiem. Viens no aktīvākajiem ir Nikita M. Tiesa, pagājušajā nedēļā aktivitāti palielināja arī MKH41, izlaižot gan albumu, gan ļoti daudz laba materiāla.


Citi jaunumi

Kā jau redzams pie muzikālajiem jaunumiem, tad ir ļoti daudz un interesantu jaunumu, kas nāk ārā ik pa brīdim. Šis laiks nav samazinājis apjomu, ar kādu nāk ārā informācija. Jā, nav reālie pasākumi, bet tas netraucē ne radīt, ne klausīties visu to, kas nāk ārā.

Diez gan liels paldies ir jāsaka Karsts Karsts, par jau 56 eipizodi, kas iznāca ārā pagājušajā nedēļā. Ļoti inetersanti bija paklausīties kas ir šiem abiem krastiešiem plānots, domāts un vēl daudz kas cits.

ELFS & DENISS | PODKĀSTS “KARSTS KARSTS” #56

Jacques of S'T'A FOOTPRINTS (Hip-Hop instrumental 2020)

371 Clique pagājušajā nedēļā paziņoja par pilnīgu pasākuma atcelšanu. Diemžēl.


Tikmēr Nātre dod iespēju savus albumu iegādāties arī bancamp vietnē. Solās drīzumā pielikt arī parējos albumus.


DJ Martin Birch ik pa laikam atrāda savus radītos bītus, un jāsaka godīgi, sanāk pat ļoti labi, neskatoties uz tiem stresiem kas bija jāpiedzīvo viņam, saistībā ar valstī/pasaulē notiekošo.

LIVE MPC2000XL BEAT - LEEROY TRIPPIN' - Get goin'

NOSKATIES VAI OZOLAM IZDEVĀS NOKĀRTOT BRAUKŠANAS EKSĀMENU

Ja nevar rīkot pasākumus brīvā telpā, tad brake dance darboņi to atrāda caur online, un nav nemaz tik slikti. + iespējams pamācīties no tā ko var redzēt, un praktizēt paši tālāk.

Ghetto Dance Online Battle | HIP-HOP PRESELECTION

Ghetto Dance Online Battle | POPPING PRESELECTION

Viss Ir Sarežģīti - VERY COOL PEOPLE feat. Edavārdi, ansis & K.Prauliņa (Koncertprogramma Pa Apli)

Pirms tika izlaista jauna dziesma no Edavārdi puses, un par ko varēsim rakstīt nākamās nedēļas atskatā, bija tā gaidīšana, kas bija oriģināli noorganizēta no viņa puses. Par to, kas tad tur bija, var redzēt šajā video:

Albumi/Mixtape/EP

Aizvadītājā nedēļa ir iznākuši vairāki albumi. Mums sanāk, veseli 6i gb. Par to arī apsveicam, ka ir dzīvība.


I MEAN LOVE – Spēle

MKH41 - Latgaļīšu Reps. Jāuzsaka ir šī apvienība, un cilvēki kas šajā darbojas. Paldies par ekskluzīvo tieši mums. Līdz ar to jau drīzumā varēsim papildināt mūsu iRadio ar šo super baudāmo materiālu.


Zemsegu pasaule albums (#Freezp)


NeoStas - #ДаблТрабл EP (2020)[Полный]

Svēte – Vella sūds. Ja ir pierasts pie klasiski mierīga hip hopa, tad te ir radikāli cits skanējums un izpildījums.


Kristaps Ritms – Beattape. Kristaps izdeva savu pirmo Beat tape. Kopumā ļoti baudāmi skaņdarbi

Ļoti bagāta nedēļa bija pagājusī, ļoti daudz jaunumu. Redzams, ka cilvēkiem viss interesē un saista. Vēl varam pieminēt, ka LvHH.lv FB lapā ir redzama aptauja, ar jautājumu vai ir vēlme cilvēkiem, lai tiktu atjaunota tā mājas lapa + izveidota grupa, kurā tiek aicināti cilvēki, lai tur jau dalītos ar sev pieejamo informāciju. Tiesa, šī grupa ir veiota ar domu apkopot vienuviet visus tos, kas ir no LV un izpilda mūziku krievu valodā. Bet prieks ir redzēt, ka aktivitātes viņu lapā un vēlme ko darīt atkal ir atdzimusi. Līdz ar to arī vieglāk būs mums sekot līdzi jaunumiem, kas ir no šiem izpildītājiem.

Zemāk ir links ar iespēju pievienoties viņu izveidotajai grupai: https://www.facebook.com/groups/lvhh.lv/

No savas puses esam atjaunojuši informāciju, par iespēju pievienoties mūsu čatiem. Zemāk info, par Telegram esošo čatu.


Tā pat šis čats ir arī Whatsapp. Te jau atkarīgs no katra paša, ko kurš un kā lieto.

Super lielu paldies sakām visiem, kas jau šobrīd atbalsta.


No savas puses esam atvērti ik vienam, kas vēlas nākt talkā, un vēlas upurēt savu brīvo laiku, lai kopīgi darbotos. Ja uz doto brīdi nav pasākumi, tad ir vēl daudzas citas lietas, kur izpausties un būs aktīviem. Rakstiet mums FB/IG/E-pastā (hhnolv@gmail.com); rakstiet mums privāti čatos.


Viena mīlestība!

bottom of page