top of page

44. nedēļas atskats

Ir jauns nedēļas atskats, kas tad bija noticis pa pagājušo nedēļu.


Šobrīd protams, karstākais un interesantākais raksts ir par un ap Kontraflova tūri, intervijas, bet tikko tam būsi izgājis cauri, vari ķerties klāt šim atskatam. Vai pagājušā nedēļā kaut kas notika? O jā. Muzikālie jaunumi gada beigās ir daudz. Vieni saka, ka nespēj izsekot līdzi visam. Tad nu mēs no savas puses, cenšamies apkopot to visu, ko redzam, pamanām un līdz ar to varam to nodot Jums uz vērtēšanu.


Pirms ķeramies klāt, atgādinām, ka esam aktīvi arī sociālajos tīklos:


Bet tagad gan, ķeramies klāt.


Muzikālie jaunumi


Pagājušā nedēļa iesākas ar patiesi bagātu muzikālo birumu un papildinājumu. Pirmais kas tika pamanīts, bija KRI$, kas šoreiz kopā ar FRANKO izdeva dziesmu – VIENS PATS.

Steps – Paranoja. Jaunā skola, ar interesantu pieeju video klipam kopumā. Kopumā interesants skaņdarbs un tā izpildījums.

Sirds Swaggers – apvienība, kuriem nu dien labi sanāk. Un izdeva patīkamu noskaņu pilnu darbu – Tikai labi vaibi. Te var saklausīt, kvalitāti, pārdomātas domas, vārdu spēli un atskaņas. Tā turpināt.

Liepāja, Liepāja, Liepāja. Jā. Tā ir pilsēta, kas viena par otru cīnīsies, aizstāvēs un tā ir arī pilsēta, ka šogad vnk kurina, spridzina, un piedāvā trakoti daudz labu skaņdarbu. Vienu otru, zinām jau ilgāku laiku, viens otrs kādiem no mums, ir jaunatklājums, bet kopumā ir prieks, ka šī pilsēta un katrs no izpildītājiem rada kvalitatīvus darbus. Šoreiz Reņģe – viss skaidrs piedz. Denijs.

Šajā nedēļā KRI$ izdeva vairākus skaņdarbus, ar kuriem vēlējās padalīties ar saviem klausītājiem. Un te jau cits skanējums un vēstījums ar darbu – CEL MANI.

Šis noteikti ir viens no jaunākajiem censoņiem, kam jau esam teikuši, ka ir daudz jāstrādā, un viss nenāk tā vnk. Bet galvenais ir darboties un vēlme augt. Uzeens – Prieks.

Šogad, mēs jau esam pieraduši un prieks redzēt, ka Latvijas Krievu repu izpildītāji ir vairāk redzami, pamanāmi. Tiesa, vēl par visiem nav pilnīga informācija, bet tā jau ir vairāk kā pirms kāda laika. Un prieks redzēt šādu tandēmu, vienā dziesmā – RAYMO x NATRE x AnD – Границы.

Un viss beidzot trešais skaņdarbs no KRI$. Un šoreiz darbs ar nosaukumu – ZONA.

Nelietis, šogad ir izdevis pietiekami daudz skaņdarbus, bet tie ir savstarpēji ļoti atšķirīgi. Katram no tā ir pilnīgi citāda pieeja. Un šajā nedēļā tika piedāvāts darbs ar nosaukumu – F*CK OFF.

Denijs – Ir vērts padomāt. Arī šis izpildītājs ir no Liepājas, tie kas seko līdzi to zina. Interesantas domas, vārdu spēle.

Šis izpildītājs arī ir no Liepājas un ir labi zināms Denijam. Paldies par šādu jaunumu no Jūsu puses. Мусзамил (Чума) - Знаешь (Ft. Denijs)

DeMar – Karuselis. Šis izpildītājs ir jauns, cenšas sevi parādīt, un šis ir pagājušās nedēļas viens no jaunumiem, kas ir nācis ārā tieši no šī izpildītāja.

Dobelē, esošā Hotroom Studio ir aktīvi. Esat tajā apkaimē, izmantojiet viņu doto iespēju ierakstīt skaņdarbus tieši pie viņiem. Jo viņi zin un saprot kā panākt skanējumu. Un ar viņu sadarbību ir nācis ārā Jānis Bumburs – Paplānas sienas.

Буду сильней – ir izpildītāja FISHA jaunākais skaņdarbs, kas ir dots noklausīties sabiedrībai. Tiem kas par viņu neko nezin, var teikt, šis ir patiesi aktīvs cilvēks. Ne tikai mīlot izpildīt kvalitatīvu repu, tā pat ejot uz pasākumiem, izpildot freestyle, vai ņemot dalību brake dance aktivitātēs. Novērtējat arī Jūs šo sniegumu. Ir labs. (Links uz soundcloud)

Uh.... Kārtējā nedēļa ar ļoti daudz muzikāliem jaunumiem. Papildini mūsu radio ar saviem skaņdarbiem. Viss kas Tev atliek.

Uzraksti mums: hhnolv@gmail.com


Traka, traka nedēļa. Nu ko, turpinām.


Citi jaunumi


Paldies Karsts, Karsts, ar podkāstiem. Pagājušā nedēļā mēs varējām baudīt sarunu ar Kurtu. Viens no tiem, kas bija aktīvs agrāk, un ir ielicis savus pamatus šajā mūzikas jomā kopumā. Jums patīk tas ko puiši dara? atbalstiet viņus šeit . Links.

Jau otro gadu tiek organizēta 371 Battle veidotie batli. Un ir iedota iespēja pavērot vienu cīņu, kas notika starp Cīgu pārdevēju un Packman. Arī mūsu nelielajā čatā, bija diskusija par šo. Ja vēlies, vari pievienoties - (Links uz čatu)


Šogad notiek arī Panda Battle rīkotie batli, kas ir plašāki, jo tajos dalību ņem ne tikai Latviešu grādos esošie zināmie un jaunie dalībnieki. Un arī te var atskatīties uz vienu no etapiem. Pietiekami ilgi bija jāgaida, kad parādīsies šis video rullīti un vērtējums kopumā, jo arī mums bija iespēja būt uz vietas un to vērot, bet ir prieks redzēt, ka tas beidzot nāk ārā. Nododam vērtējumam arī Jums šo, vienu no etapiem.

Ejam tālāk, kas tad ir pieejams. Mūsu platumu grādos ir tāda, populāra zvaigzne no repa pasaules kā – JOHNYBOY. Krievu sabiedrībā gan Latvijā, gan ārpus tās, šis izpildītājs ir ļoti populārs. Šajā gadā viņam ir bijuši gan koncerti plašajā Krievijā, gan arī tagad Baltijas valstīs. Arī 15.11 būs koncerts Rīgā, pēdējās tūres ietvaros. Un šis izpildītājs dod iespēju ieskatīties viņa jaunajā sastāvā un nelielā ieskatā, kas varētu būt koncertā dzirdams. Prieks par tādu kvalitāti. Novēlam vēl vairāk jaunumu, spēka un izdomas turpmākiem darbības gadiem.

Viss beidzot varam pieķerties arī pēdējam jaunumam no mūzikas. MAD – ir jaunākais Kreisā Krasta dalībnieks. Pats izpildītājs ir no Zviedrijas, kur dzīvo un strādā pie mūzikas. Tāpēc šo muzikālo jaunumu izceļam, jo viņam bija arī tā iespēja kāpt ar visu Kreiso Krastu uz skatuves, Hanzas Peronā un iekurināt to lielo masu, kas bija tur. Te ir viņa pēdējais jaunums – TALKING.



Pasākumu atskats


Kas notika pagājušajā nedēļā?


Fukšu balle RTU. Tie kas ir bijuši stundenti zina, ka tas ir viens no karstākiem pasākumiem, kas notiek ik gadu. Un šogad lielais gods tur būt bija arī Singapūras Satīnam.


Un ar notikumiem pilnā sestdiena.


Cēsīs – Fonoklubā uztājās Trench Mafia Locco.

Latgaliešu reps – Multiklubā – Valmierā.


Deniss Stepanovs, kas ir daļa no Kreisā Krasta, uzstājās ar savu solo programmu un viņam palīgos nāca arī citi Krasta puiši. Un tā bija vēl viena karsta ballīte no Krasta.


Un vajadzēja notikt Stepa albuma “Jaunais” prezentācijai. Bet... diemžēl mākslinieks bija apslimis un nespēja atveseļoties uz to dienu, un nācās šo pasākumu pārcelt uz tuvāko nākotni.


Seko līdzi mūsu mājas lapai, tur ir pārskatāmi redzami daudzie pasākumi, kas tad notiks pavisam drīz.

Noteikti iesakām visiem, kam vien ir vēlēšanas un varēšana apmeklēt Hip Hop Jam VI Timā Mintā. Tas notiks jau pavisam drīz.


Sekojiet mums Facebook; Instagram; Twitter.

Pievienojaties mūsu čatam Whatsapp.

Pievienojaties Reddit foruma sadaļai

Klausieties mūsu interneta radio.


Lai visiem veiksmīga nedēļa un tās nogale!

Viena mīlestība!

bottom of page