top of page

43. nedēļas atskats

Ir pagājusi nedēļa, un esam klāt ar jaunu atskatu. Pagājusī nedēļa iesākās ar diez gan spēcīgu pieteikumu. Nu ko, ejam cauri tam visam.


Muzikālie jaunumi


Pirmie, kas sevi pieteica pagājušās nedēļas sākumā bija Very Cool People, kam ir veiksmīga sadarbība ar Edavārdi un ansi, Kristīni Prauliņu. Un viņi izlaida dziesmu ar nosaukumu Labirints. Viņu mājas lapā, pa godu dziesmai, ir izveidota spēle. (links uz spēli)

Tad jau arī tika izlaista dziesma no Teacha gaidāmā debijas albūma “Grand Prix” un dziesma Dimantu kaste.

Arī Ginger Mane pagājušā nedēļā izdeva vienu no savām dziesmām. Šoreiz Glock 17.

Šaks, kas jau ilgāku laiku dod iespēju klausītājiem vērtēt viņa radīto mūziku. Arī mēs nedaudz sniedzām atbalstu šīs dziesmas tapšanā, un te ir rezultāts. Dziesma – 116111.

KRI$ - Sastrēgums. Šī ir nākamā dziesma no šī izpildītāja. Paldies arī par iesūtīto materiālu. Klausamies arī mēs.

Ņemot vērā ka pagājušā nedēļā bija arī KK koncerts, pirms tā tika izlaista dziesma, par kuras eksistenci sekotāji jau zināja agrāk. Un tomēr tā šajā rudens laikā labi iederas. Dziesma – Atkal līst.

Pēc divu gadu klusēšanas, atkal savus klausītājus palutināt bija parūpējies Felkers – Varu būt viss. Jā, dziesma ir par attiecību tēmu, bet tajā tiek aizskarta arī ikdiena. Iespējams, ka tieši Tevi uzrunā tieši šāds domu plūdums. Kopumā skaņdarbs ir baudāms.

Tiem kas seko līdzi LVHH notikumiem, noteikti nav svešs nākamais izpildītājs, jo tas ir neviens cits kā Kjuumanis. 371 pirmā etapa uzvarētājs. Te var redzēt, ka ir tehnika un kvalitāte. Var teikt vnk Respect. Prieks, ka skanējums un izpildījums ir jūtami atšķirīgs no citiem, un līdz ar to var un spēj iespiesties cilvēku atmiņās. Dziesma - Seko līdzi.

Šogad, jau vairākas reizes, un redzot notiekošo, gribētos teikt, arī nākamā gadā no šīs studijas būs daudz lieliska un laba materiāla. Kas ir šī studija? Hotroom Studio. Un pagājušā nedēļā iznāca ārā jaunums. Bloknots – Ejam Tripot.

Un tad var teikt, ka neliels atskats uz dziesmu, kas jau daudziem, ir asinīs, jo nāk no vecā laika, kad viss bija daudz savādāk nekā tas ir šobrīd. Un ir prieks redzēt, ka arī šis cilvēks, darbojas, un mums būs iespējams arī dzirdēt daudz jaunākus skaņdarbus, no šī izpildītāja drīzākā nākotnē. Kas viņš ir? ReyRizhsky. Bet tagad iespēja, klausīties nelielu instrumentālo versiju Dziesmai - Район. (Rajons)

Tik pat negaidīti, pēc ļoti ilga laika, ir iespēja dzirdēt Normis izpildīto dziesmu. Skrējiens. Esi sveicināts atpakaļ, un gaidām no Tevis vēl daudz jaunumu.

Pirms kāda laika jau bija šis izpildītājs sevi pieteicis ar dziesmu, kas neatstāja vienaldzīgos. Un viņš bija teicis arī ChaulaTV, tad oktobrī būtu jābūt jaunai dziesmai, pie kuras tika strādāts. Un te tas ir. Zeļģis – Lietus.

Esam jau tuvu nedēļas nogalei. Nākamā dziesma, kurai tagad ir arī klips, ir Krasti. To var atrast albūmā “Vienmēr Sev”. Un izpildītājs ir neviens cits kā – Ipstens Kūns.

Un pēdējais pagājušās nedēļas jaunums ir no izpildītāja – Nelietis – Neaizmirsti.


Nieka 14 dažādi izpildītāji un viņu sniegumi vienā nedēļa. Un tas noteikti nav viss, bet tas, ko esam spējuši pamanīt. Muzikālo jaunumu apjomā, šī noteikti ir bijusi ļoti ražīga nedēļa. Bet tas nebija vienīgais, kas notika šajā nedēļā.


Citi jaunumi

Kā jau katru nedēļu Karsts Karsts lutina ar gariem, un interesantiem podkāstiem. Un pagājušā nedēļā varējām klausīties sarunu ar Kaņepe.

Un tad šie puiši ir izdomājuši mūs katru nedēļas 4dienu palutināt ar kādu video no vēstures, ar tagu #ArhīvosIr


Pasākumu atskats


Kad iesākās pagājušā nedēļa, vēl nebija informācija, ka varētu nedēļas nogalē notikt citi pasākumi. Un tomēr tie bija vairāki. Sāksim atskatu no otras puses.


Sestdienas dienā, pa dienu notika Ghetto Dance Academy organizētais Battle. Un vakarā Satīna nakts, kopā ar Singapūras satīna puišiem.


Bet dienu iepriekš bija mega grandiozs pasākums, kas noteikti ieies tuvāko laiku vēsturē.


Kresais Krasts pirmo reizi, pulcēja kopā visus, kas pazīst ikvienu no dalībniekiem, un kas mīl viņu mūziku kopā. Tas darbs, ko bija iegūldījusi šī mūziķu apvienība ir fenomenāls. Neskaitāmas intervijas dažādās televīzijās, raidījumos, radio intervijas, dažādos ziņu portālos. Darbs ielikts ļoti liels, gan lai to darītu zināmu ļoti lielai daļai sabiedrības, un vēl lielāks darbs ielikts, lai sarūpētu visiem atnācējiem grandiozu šovu.


Kas tad notika uz vietas? Koncerts sākās diez gan laicīgi, un par to ir prieks. Sākumā pirmās 30 minūtes uzstājās Brīvrunu Projekts, ar teatrālu frīstaila priekšnesumu, kam par pamatu tika liktas “Kreisā Krasta hronikas”.


Kreisais Krasts savu uzstāšanos uzsāka ar “vecajām” dziesmām, un tad palēnām caur tām, uzvedot uz skatuves visus dalībniekus, un iepazīstinot ar sevi.


Pēc “veco” dziesmu sadaļas uzstājās Kurts ar 4 dziesmām. Tika noprezentēts singls, kuru drīzumā varēs dzridēt arī pārējie. Un tad jau Kreisais Krasts atgriezās ar sava albūma “Tilts” dziesmām.



Kopumā mums koncerts patika. Skaņas kvalitāte bija ļoti laba, vizuālais noformējums arī bija labs. Viemēr jau var gribēt ko vairāk, bet nebija slikti. Uz skatuves atradās moči, ar kuriem kūpināja riepas, kas bija diez gan paredzami, ņemot vērā skatuves izmērus. Protams, dzirdēt pēc ilgiem laiku Kurtu, tas bija spēcīgi, bet vai tas iederējās kopējā Kreisā Krasta radītā noskaņā? Mums šķita, ka nē. Bet tās ir tikai mūsu domas.


Pēc koncerta, notika afterparty. Tajā publika nebija tik daudz, kā uz koncertu, bet mūsu iespaidi bija pozitīvi, jo varēja just, ka arī puiši brīvi jūtas. Un no savas puses varam teikt, šī bija laba ballīte. Tik laba, ka esot uz vietas viņiem sanāca nejauši uztaisīt vēl vienu koncertu, kas klātesošos tikai iepriecināja.


Tuvākie pasākumi






Lai visiem izdevusies nedēļa! Viena mīlestība!


bottom of page