top of page

41. nedēļas atskats

Kārtējā nedēļa ir pagājusi, un varam uztaisīt apkopojumu, kas tad notika pagājuša nedēļa, gan mūzikas jaunumos, gan pasākumos, gan vēl visā pārējā.

Šo nedēļas atskatu iesāksim ar svaigo papildinājumu mūsu interneta radio, ko jūs varat lapas augšpusē atrast. Paldies tiem, kas mūs iepriecina ar pilnīgi svaigu materiālu, gan arī ar to, kas ir jau vecāka stafa un vēl nav iekļuvis playlist.

Tev ir savs staff, kaut vai pāris dziesmas?

Sūti tik šurp. E-pasts: hhnolv@gmail.com

Interneta radio muzikālie jaunumi

Cepums

RS

Otrais Stāvs


Un kā ierasts ejam cauri muzikālajiem jaunumiem no pagājušās nedēļas. Lai arī to nav īpaši daudz, un tomēr ir ko parādīt un dot jums klausīties.


Muzikālo jaunumu atskats

Kaizers pied. Punkts uz I, Melikols – Jūtas Kačā Hood`u

Jānis Bumburs – Sākumpunkts

Šaks – Vēstule

Rolands če & xantikvariāts – TORT

Denijs x ACHH – 1PLUS1

TK HOOLIGANS – Ceļā


Jaunākie albūmu pieteikumi

Ar vissss karstākiem apsveikumiem, varam pieteikt, vienu no aktīvākajiem Latvijas HipHop esošo mēdiju pārstāvi: Ipstens Kūns, jeb Jentos. Viņš ir izdevis savu albumu - Vienmēr sev. Šo noteikti visi, kas seko līdzi, gaidīja jau ilgāku laiku. Un tagad arī visiem pārējiem ir iespēja iepazīties ar šo albumu kopumā. Respect.



Citi jaunumi

Karsts Karsts ar Nātri un Zuti


371 Battle: Cīgu pārdevējs – Lessijs


Kreisais Krasts uzaicinājums


Jānis Lipšāns (Pikaso)




Pasākumu atskats

Pagājušā nedēļā Kontaflovs turpināja savu tūri pa Latvijas pilsētām. Paviesojoties gan Rēzeknē, gan Alūksnē. Prusax prezentēja savu albumu A+, Edavārdi spridzināja Cēsīs, Nātre & Tablis apciemoja Jelgavu, Talsos siera plates reprezents, un citi pasākumi.


Mūsu komandai bija iespēja paviesoties divos pasākumos klātienē, un mūsu FB lapā var redzēt arī pa kādam LIVE video, ar reportāžām no pašiem pasākumiem.



Pirmais pasākums, kuru apmeklējām, notika Maskavas rajonā, un tur uzstājās Apofeoz Orchestra.


Lielākai daļai latviešu publikas neko neizsaka, ne Apofeoz, ne šī apvienība, bet viennozīmīgi var teikt, ka šī apvienība, un viņu piegājiens, būtu pielīdzināms mūsu pašu Skutelis un Tvērumi. Ideja, izpildījums, un pieeja ir tika pat kā līdzīga. Tikai katrs ir savā valodas pusē. Kopumā pasākums bija gana mājīgs, un telpa bija kopumā aizņemta. Pie nepierastās puses bija, tas, ka pasākums arī sākās 22os, un nevis kā tas ir novērots latviešu pasākumu pusē. Kad rakstīts 22i, bet reāli kādu mākslinieku var sagaidīt uz skatuves ne ātrāk kā 24os. Mēs izmantojām izdevību un iegādājāmies šīs apvienības albumu. Un arī drīzākā laikā centīsimies, šīs dziesmas iekļaut mūsu interneta radio.

(Neliels ieskats, kā tas skanēja uz vietas. Atvainojamies par ne pārāk ideālo kvalitāti)


Otrais pasākums uz ko mēs devāmies, notika Artilērijas ielā Marathon@SRC Rīga.


Tie kas nav bijuši šajā izklaides vietā, noteikti varam ieteikt to apmeklēt. Telpas nav mega lielas, bet pilnībā pietiek, lai tajās justos gana mājīgi. Bāra iekšienē uz vakaru bija atrodama BMW automašīna un motocikls. Arī atmosfēra bija pietiekami draudzīga. Vēl no patīkamās puses bija tas, ka pasākumā kopumā repa reprezentēs tika piedāvāts abās valodās, kas viena pasākuma ietvaros ir reti. Ar mūziku dalījas un to izpildīja tādi mūsu pašmāju izpildītāji kā: Zirnis; Freks; Kjuumanis; OG monte karlo; Дикий диктор.

(Neliels ieskats no pasākuma. Vairāk meklējat mūsu FB lapā)




Pasākumi drīzumā








Lai visiem izdevusies nedēļa! Viena mīlestība!

bottom of page